Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Θα ήθελα να επισημάνω ότι από τις 25 του μηνός Μάϊου 2018 όλοι αυτοί που αποποιούνται πάσα ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι φταίει ο άνεμος και τα αυθαίρετα κτίσματα για την τραγωδία που συνέβη, έχουν προσυπογράψει την επικαιροποίηση του γνωστού σχεδίου ”Ξενοκράτης”, το οποίο αφορά τον σχεδιασμό πολιτικής προστασίας σε έκτακτη ανάγκη. Και ερωτώ όλα τα αυθαίρετα κτίσματα, που σημειωτέoν κακώς υπάρχουν και εμπόδισαν την διαφυγή των πολιτών προς την θάλασσα φύτρωσαν ξαφνικά μετά την εκπόνηση του σχεδίου; Η απάντηση είναι ασφαλώς όχι, οπότε θα έπρεπε στον σχεδιασμό αντιμετώπισης μιας ενδεχόμενης καταστροφής να ληφθούν υπόψιν τα υπάρχοντα κριτήρια και να δοθούν λύσεις και το σημαντικότερο όλων να ακολουθηθεί το σχέδιο από την πρώτη στιγμή. Άραγε τελικά δεν μας φταίει τίποτε άλλο παρά η ανικανότητα της διοίκησης της κρατικής μηχανής να κάνει το αυτονόητο και να ακολουθήσει τον επι χάρτου σχεδιασμό. Τέλος και προς μεγάλη μου έκπληξη για το ποιόν του κοινού που νομίζουν ότι απευθύνονται ο Υπουργός Τόσκας αλλά και ο Τζανακόπουλος σε σχετική ερώτηση που τους τέθηκε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν απάντησαν το προφανές ”η εκκένωση της κατασκήνωσης ήταν πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί γιατι η κατασκήνωση έχει σχέδιο εκκένωσης»!!! Και εσείς κύριε Τόσκα, κύριε Τζανακόπουλε, κύριε Καμμένε κυρία Δούρου και λοιποί εμπλεκόμενοι είχατε σχέδιο, απλά δεν το εφαρμόσατε ποτέ, μόνοι τους οι άνθρωποι σκέφτηκαν να πάνε προς την παραλία, ιδιώτες με ιδία φουσκωτά έσωναν τον κόσμο, ιδιώτες πήραν πρωτοβουλία και αναρτούσαν στο διαδίκτυο ονόματα αγνοουμένων, ιδιώτες ταυτοποιούσαν από μόνοι τους, τους διασωθέντες. Μόνοι τους με μόνη συνδρομή αυτή των ηρώων πυροσβεστών και αστυνομικών που βρέθηκαν εκεί, οι οποίοι δρούσαν και αυτοί αυτοβούλως οδηγούμενοι από το φιλότιμο και το υψηλό φρόνημα.

Δ.Α.

Όλοι τους συνένοχοι στο έγκλημα

Αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη ο Τσίπρας αλλά, ένα τεράστιο αλλά, λέει μεταξύ των άλλων πως “αφού η μάχη αυτή τελειώσει, αφού και η τελευταία εστία κινδύνου εκλείψει, τότε θα υπάρξει η ψύχραιμη αποτίμηση, και πιθανή απόδοση ευθυνών”. Καταλάβατε; Πιθανή απόδοση ευθυνών! Δεν θα σχολιάσω καν το γεγονός ότι εφόσον αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη παραιτήσου κιόλας ρε θρασίμι. Μας λες και όταν τελειώσουν όλα, δηλαδή όταν πέσουν οι τόνοι πιθανόν να αποδοθούν και ευθύνες! Ούτε μια φυλακή, ούτε μια αυταπάγγελτη δίωξη!

Θοδωρής Κ.

Βρώμικη προπαγάνδα ΝΔ κατά Χρυσής Αυγής

Αποφασίστε τελικά, είναι αυθαίρετα ή όχι; Ή μήπως είπατε να πείτε και σεις το παραμύθι σας; Αφού ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Π.Φιλίππου είπε πως αν η περιοχή κριθεί αναδασωτέα, «θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων, γιατί τα έχουν πληρώσει στο κράτος». Αφού σας πλήρωσαν οι άνθρωποι ρε προδότες για ποια αυθαίρετα μιλάτε; Σας πληρώνουμε για να μας στείλετε στον θάνατο; Παραιτηθείτε τώρα.

Σ.Μ.

Συνέντευξη Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

Καλησπέρα. Είμαι δασεργάτης και επειδή όλοι όσοι κάνουμε αυτή δουλειά και σε συνδυασμό με τις απόψεις των πατεράδων μας που κανανε την ίδια δουλειά μια πολύ σημαντική λύση για το πρόβλημα της πυρκαγιάς είναι οι αντιπυρικές ζώνες τις οποίες κάνανε στο παρελθόν οι δασεργάτες. Όπως και τις περιοχές που έχουν καεί στο παρελθόν πήγαιναν δασεργατες και έκαναν στα καμμένα βουνά αντιπλημμυρικά έργα με κορμούς για να ελέγξουν την ροή του νερού. Σας στηρίζουμε και θα σας στηρίζουμε, γιατί είστε το μόνο κόμμα που σκέφτεται την χώρα.

Χρήστος Κ.

Τo στρατιωτικό μονοπώλιο των ΗΠΑ εκτίθεται και καταρρέει

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-29-iouliou-2018#ixzz5MczxZB00

Exit mobile version