Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεφτιλίζονται συνεχώς… ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο Πολάκης γνώριζε πως υπήρχε μεγάλος αριθμός νεκρών στο Μάτι

Ξεφτιλίζονται συνεχώς... ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο Πολάκης γνώριζε πως υπήρχε μεγάλος αριθμός νεκρών στο Μάτι

Νέο ξεγύμνωμα της απίστευτα πρόστυχης στάσης της κυβέρνησης απέναντι στις δολοφονικές πυρκαγιές της περασμένης Δευτέρας αποτελούν τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μπαίνοντας στην συνεδρίαση του συντονιστικού ήξερε ότι υπήρχε μεγάλος αριθμός νεκρών.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι «από τις 11:20 το ΕΚΕΠΥ ζήτησε 40 σάκους περισυλλογής νεκρών».

Γνωρίζοντας ότι το ψέμα και η ανηθικότητα είναι συνδεδεμένη με τους συριζαίους όπως το νύχι με το κρέας, η αποκάλυψη αυτή του Πουλή κονιορτοποιεί τους θλιβερούς κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «άγνοιας» της ύπαρξης θυμάτων.

Αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι επιχείρησαν να στήσουν ένα θλιβερό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον αριστερό αρχισυμμορίτη Τσίπρα (ο οποίος στο διάγγελμά του στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα δεν έκανε την παραμικρή αναφορά περί ύπαρξης νεκρών) πάνω στα άψυχα κορμιά δεκάδων ανθρώπων, δείχνοντας έτσι ξανά το αληθινό ποιοτικό περιεχόμενο του «αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος».

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γνώριζαν για τους νεκρούς και το έκρυβαν για επικοινωνιακούς λόγους!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jeftilizontai-sunechws-oi-kareklokentauroi-twn-suriza-anel-keelpno-o-polakh#ixzz5Ml0ctfQO

Exit mobile version