Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεκέμβριος 2015: Όταν ο Τσίπρας ζήτησε συγνώμη από… τους ομοφυλόφιλους! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο αρχιτέκτονας της καταστροφής, ο συνεχιστής του εθνικού ολετήρα, ο βασικός ένοχος της ανείπωτης τραγωδίας, ο ανάλγητος και καρεκλοκένταυρος πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ όχι μόνο δεν παραιτήθηκε μετά από την εκατόμβη νεκρών, αλλά δεν ψέλλισε ούτε μία συγνώμη!

Η αλαζονεία και η απάθεια είναι χαρακτηριστικό της καταρρέουσας αριστερής συγκυβέρνησής του, καθώς η λέξη συγνώμη τους είναι άγνωστη.

Όχι πάντα… Ο Τσίπρας μπορεί να μην ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό και τις οικογένειες των θυμάτων για τους 92 νεκρούς, καθώς το θεώρησε περιττό, ένιωσε όμως την ανάγκη στις 22 Δεκεμβρίου 2015 να ζητήσει συγνώμη από… τους ομοφυλόφιλους!

Όντας συγκυβέρνηση μόνο 3 μήνες οι Σύριζα – Ανέλ τον Δεκέμβριο του 2015 περνούν το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Εκεί ο θρασύς Τσίπρας, αφού πανηγυρίζει που “κλείνει ένας κύκλος οπισθοδρόμησης και ένας κύκλος ντροπής για το ελληνικό κράτος“, έστω και καθυστερημένα “ζητά συγνώμη σε εκατοντάδες, χιλιάδες συμπολίτες που όλα τα προηγούμενα χρόνια στερούνταν δικαιώματα…”.

Δεν υπάρχουν λόγια να τον χαρακτηρίσουν. Τον παραδίδουμε στην χλεύη του Ελληνικού Λαού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dekembrios-2015-otan-o-tsipras-zhthse-sugnwmh…-apo-tous-omofulofilous-bin#ixzz5Ml20WuNj

Exit mobile version