Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τον Αττίλα του 1974 στα Μνημόνια – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από τον Αττίλα του 1974 στα Μνημόνια - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

44 χρόνια συμπληρώθηκαν από εκείνον τον Ιούλιο του 1974 και το κυρίαρχο σύστημα, το κατεστημένο, έντιμο θα ήταν να κάνει έναν απολογισμό, να κάνει «ταμείο»…

Όμως, δεν θα το κάνει γιατί δεν τους βολεύει να πούνε και να ομολογήσουν πώς κατήντησαν έτσι μια ολόκληρη χώρα, πώς βύθισαν στην παρακμή ένα ολόκληρο Έθνος. Επιγραμματικά θα θυμίσω κάποια από τα έργα και τις ημέρες των ξενόδουλων εξουσιαστών της Πατρίδας μας.

1974-1981: Κυβέρνηση Ν.Δ., «αποχουντοποίηση», διάλυση της οικονομίας, διώξεις Εθνικιστών, νομιμοποίηση του ΚΚΕ και επιβολή μιας μαρξιστικής τυραννίας ιδεολογικής και πολιτικής στη χώρα και τέλος είσοδος στην περίφημη Ευρώπη, η οποία θα μας έσωζε από την τουρκική απειλή και θα μας γέμιζε χρήμα. Πού κατέληξε αυτή η ιστορία, όλοι γνωρίζετε, κατέληξε στην χρεοκοπία και στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας!

1981-1989: Τα χρόνια της «αλλαγής»… Η μόνη “αλλαγή”, που έγινε ήταν στα πρόσωπα της κρατικοδίαιτης καπιταλιστικής ολιγαρχίας, με αποτέλεσμα τα «νέα τζάκια», τα οποία εξουσιάζουν την χώρα μέχρι σήμερα. Αλόγιστη σπατάλη, ρίζωμα του αριστερισμού, παγίωση της διαφθοράς του κομματικού κράτους.

1990-1993: Ο καιρός της «κάθαρσης», που δεν ήλθε ποτέ και συνέχιση της διαφθοράς και επί πλέον ακόμα μεγαλύτερη διόγκωση του κομματικού κράτους και ακόμη μεγαλύτερο δημόσιο χρέος!

1994-2004: Με τον Σημίτη πρωθυπουργό από το 1996 είχαμε τα Ίμια, την αρχή της πολιτικής των “γκρίζων ζωνών”, την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από εθνικά κυρίαρχο έδαφος και το “ευχαριστούμε τους αμερικάνους”. Ακολούθησε η παράδοση του Οτσαλάν τους Τούρκους, το χρηματιστήριο, η οριστική παραχώρηση της εθνικής οικονομίας στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων με την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωζώνη και τέλος την απόλυτη κυριαρχία του εθνομηδενισμού.

2004-2009: Κυβέρνηση ΝΔ, με τους λαθρομετανάστες να συνεχίζουν να έρχονται, με το κράτος να μην επανιδρύεται και με τους «νταβατζήδες» να νικούν κατά κράτος τον εκλεγμένο πρωθυπουργό. Όσο για τα ανοίγματα προς Ρωσία αποδείχθηκαν λόγος κενός, αποδεικνύοντας ότι σε αυτήν την χώρα υπάρχουν δυνάμεις ισχυρότερες και από αυτήν την ίδια την πολιτική εξουσία.

2010-2018: Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και πρώτο μνημόνιο με τον Τζωρτζ Παπανδρέου από το Καστελόριζο να ξεπουλά την Πατρίδα μας και να υποδουλώνει το Έθνος. Συνέχεια με Σαμαρά και Βενιζέλο και κυβέρνηση Παπαδήμο, την οποία υποστήριξαν και κάποιοι “πατριώτες”, μία κυβέρνηση που μαχαίρωσε πισώπλατα το Έθνος μας με το περίφημο PSI, με το οποίο χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Ακολούθως κυβέρνηση Σαμαρά και πάλι η οποία βύθισε ακόμη περισσότερο την Πατρίδα μας στο χρέος και υπηρέτησε πιστά και αυτή την ξενοκρατία και μετά ήλθε το 2015 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία θα έσκιζε τα μνημόνια, αλλά τελικά υπέγραψε και αυτή μνημόνια.

Πριν λίγες ημέρες στην πολιτική έρευνα της ΚΑΠΑ Research σε δείγμα 10.000 πολιτών στο ερώτημα ποιοι προκάλεσαν την κρίση το 73% απήντησε η διαφθορά κατά την περίοδο της μεταπολιτεύσεως.

Για πρώτη φορά, όμως, μετά τον Ιούλιο του 1974, μετά την μεταπολίτευση υπάρχει ένα κόμμα στο κοινοβούλιο, το οποίο αρνείται να εορτάσει την απαρχή ενός καθεστώτος, το οποίο γεννήθηκε από μια προδοσία και όλα δείχνουν ότι θα καταρρεύσει μέσα σε μια προδοσία, την προδοσία των Μνημονίων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-ton-attila-tou-1974-sta-mnhmonia-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5Ml2LqhJV

Exit mobile version