Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ευπαθείς» αφού διέρρηξαν κατοικία στην Φθιώτιδα, έκλεψαν μέχρι και τον σκύλο: Συνελήφθησαν 4 μήνες μετά!

Μια πρωτοφανής ιστορία διάρρηξης ήρθε στο φως της δημοσιότητας με δράστες ρομά, οι οποίοι μπήκαν σε ένα σπίτι στην Φθιώτιδα και αφού το άδειασαν κυριολεκτικά, φεύγοντας πήραν μαζί τους και ένα σκυλί. Στην συνέχεια οι θρασσύτατοι δράστες έκοψαν την ουρά του σκύλου και τον κράτησαν. Μάλιστα αυτή ήταν και η αιτία της σύλληψής τους, διότι η παρατηρητικότητα των αστυνομικών πρόδωσε τους διαρρήκτες.

Στις αρχές Απριλίου διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι στο Μαρίνι Στυλίδας και σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια είχαν κλέψει 1.500 μετρητά, κοσμήματα αξίας 15.000, ηλεκτρονικές, συσκευές, ρούχα και ένα από τα 4 σκυλιά της. Οι αστυνομικοί τότε έκαναν έρευνα, χωρίς όμως να εντοπίσουν τους δράστες.

Η τύχη των διαρρηκτών τελείωσε από την παρατηρητικότητα άλλων συναδέλφων τους, που εντόπισαν στο Αχλάδι του δήμου Στυλίδας, δύο Ρομά που είχαν στην κατοχή τους έναν σκύλο. Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον των αστυνομικών είναι η ράτσα του σκύλου. Πρόκειται για ακριβό ζώο και μάλιστα ήταν κακοποιημένο, καθώς είχε κομμένη και την ουρά του.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε πως πρόκειται για τον σκύλο που είχε κλαπεί κατά την διάρκεια της διάρρηξης του σπιτιού στο Μαρίνι, άλλωστε είχε ηλεκτρονικό τσιπ και αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια. Σε βάρος των δύο Ρομά που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής σχηματίστηκε δικογραφία και στην συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, αφού έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν το 2018 στο Ελλαδιστάν των Τσίπρα-Καμμένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eupatheis-afou-dierrhjan-katoikia-sthn-fthiwtida-eklepsan-mechri-kai-ton-sk#ixzz5MliOcGgX

Exit mobile version