Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Πήγε ο Τσίπρας πρωί πρωί με την αυγή στο Μάτι για να δει την καταστροφή που δημιούργησε αυτός και οι άχρηστοι συνεργάτες του. Ήταν δεν ήταν 6:30 το πρωί σύμφωνα με την θέση του ήλιου που φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι συριζαίοι. Πρωί πρωί λοιπόν οι συριζαίοι και στην ζούλα για να μην τους πάρουν πρέφα οι κάτοικοι και τους αρχίσουν στα… ευχαριστώ και στα φιλιά. Ξεφτίλες αριστεροί όπως πάντα. Όπως έσφαξαν χιλιάδες γυναικόπαιδα με τσεκούρια και κονσερβοκούτια στον συμμοριτοπόλεμο και δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη έτσι έκαναν και τώρα. Δεν φταίει κανείς λοιπόν παρά μόνον οι πολίτες που κάηκαν. Θα γυρίσει ο τροχός όμως και τότε να δούμε τί θα λένε και αν θα έχουν το θράσος να μιλάνε με τόση υπεροψία στον Ελληνικό λαό.

Μίλτος Λ.

Ο “σκληρός” Βορίδης και το… savoir vivre προς την συγκυβέρνηση της Εθνικής τραγωδίας

Μέσα στον πανικό με τις φωτιές κάποιοι πολιτικάντηδες και δημόσιοι άρχοντες ψέλλιζαν για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, για τον “εθνάρχη” Καραμανλή και πόσο τυχεροί είμαστε που έπεσε η χούντα. Πανηγύριζε τότε ο λαουτζίκος για την μεγάλη “νίκη” της δημοκρατίας και την αρχή της μεταπολίτευσης. Μια μεταπολίτευση που παρέδωσε την Κύπρο στους τούρκους και την Εθνική παιδεία στην αριστερά, μια μεταπολίτευση που πανηγύριζε στους δρόμους της Αθήνας την επιστροφή του “εθνάρχη” από το Παρίσι την ίδια ώρα που οι Έλληνες Καταδρομείς υπερασπιζόταν τα Ελληνικά εδάφη στην Κύπρο που “ήταν μακρά”. Οι “δημοκράτες” κυνήγησαν τους αξιωματικούς που συμμετείχαν στην κυβέρνηση της επταετίας και ο αχάριστος λαός τους χειροκροτούσε, γιατί πάντα του ήταν βολικό να ταυτίζεται με τον νικητή. 44 χρόνια μετά όμως ο ίδιος λαός αγανακτεί γιατί κάηκε μέσα στο σπίτι του από αυτούς που πολέμησαν οτιδήποτε Εθνικό υπήρχε και ξεπούλησαν τα πάντα με την ανοχή του. 44 χρόνια μετά ήρθε η ώρα να αναθεωρήσει ο Ελληνικός λαός ποιοι είναι οι πραγματικοί κακοί στην εν λόγω ιστορία και να τους φερθεί όπως τους αρμόζει. 44 χρόνια μετά η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική λύση.

Ι.Τ.

Ξεφτιλίζονται συνεχώς… ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο Πολάκης γνώριζε πως υπήρχε μεγάλος αριθμός νεκρών στο Μάτι

Χάθηκαν εκατό σχεδόν άνθρωποι, τραυματίστηκαν οι διπλάσιοι και οι πολιτικάντηδες αναίσθητοι, ευθιξία και τσίπα μηδέν. Αυτό τους χαρακτηρίζει, το μηδέν. Είναι ανίκανοι να νιώσουν το οτιδήποτε, τους έχει καταπιεί η καρέκλα και η λαιμαργία. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί. Είναι ζόμπι του χρήματος και της εξουσίας. Λυπάμαι για λογαριασμό τους. Το κρίμα των καμμένων παιδιών στον λαιμό τους. Εύχομαι σύντομα οι Έλληνες να καταλάβουν ότι η μόνη λύση για να γίνει ξανά η Ελλάδα ανθρώπινη και βιώσιμη χώρα είναι η Χρυσή Αυγή και να πράξουν τα δέοντα!

Ελένη Η.

Αρπάζουν τις Ελληνικές περιουσίες στην Βόρειο Ήπειρο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-31-iouliou-2018#ixzz5MpmWSSjW

Exit mobile version