Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποδείχθηκαν ΨΕΥΤΕΣ: Από τις 19:08 της Δευτέρας γνώριζαν στην κυβέρνηση από επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού για την ύπαρξη θυμάτων!

«Κάηκαν» μέσα στα απίστευτα χυδαία  ψέματά τους, ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας αμέτρητων ανθρώπων στην φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου και τώρα αυτή η πρόστυχη στάση τους αποκαλύπτεται με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο.

Από τις 19:08, ο υπουργός Ναυτιλίας και Ναυτιλιακής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε «ασφαλή πληροφορία» για την ανάσυρση σορών θυμάτων από την φονική πυρκαγιά από τα πληρώματα 11 σκαφών από το Λιμενικό Σώμα που είχαν προσεγγίσει το λιμάνι της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το σήμα-ντοκουμέντο, από το ημερολόγιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας προς το Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, την συγκεκριμένη ώρα «πραγματοποιήθηκαν συνεχείς ροές διασωθέντων στο λιμένα Ραφήνας καθώς και ανευρεθέντων σορών ατόμων από την περιοχή έξωθεν λιμένα Ραφήνας έως και Ν.Ο. Μάτι Αττικής καθώς και της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής».

Από το ίδιο «ημερολόγιο» αποκαλύπτεται ότι στις 22:30, είδαν ή άκουσαν για τις σορούς των θυμάτων ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Χρήστος Λαμπρίδης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης και ο Β’ υπαρχηγός Αθανάσιος Ντούνης. Στο σήμα-ημερολόγιο του Λιμεναρχείου Ραφήνας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Περί 22:30, προσέλευση πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας ΥΝΑΝΠ (κ.κ. υφυπουργού, κ.κ. ΓΓΛΛΠ, κ.κ. Α/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, κ.κ. Β’ Υ/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ)».

Ουσιαστικά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και η φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής γνώριζαν από τις 19:08 την ύπαρξη νεκρών στο Μάτι, σχεδόν 4,5 ώρες πριν από την «τηλεοπτική» σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, και στις 22:30 είχε πιστοποιήσει από κοντά το «αληθές» της πληροφορίας και όχι όταν έφυγαν οι κάμερες από το ΣΕΚΥΠΣ, όπως υποστήριζαν χθες κυβερνητικά στελέχη. Επισημαίνεται ότι σε αυτή τη σύσκεψη δεν συμμετείχαν εκπρόσωποι του υπουργείου Ναυτιλίας ή αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Από το ίδιο έγγραφο-ντοκουμέντο προκύπτει ότι στις 05:25 τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου 2018 είχαν διασωθεί περισσότεροι από 700 πολίτες και περισυλλεγεί 11 σοροί θυμάτων.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος νεκρός εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στο Μάτι στις 21:44. Έως τις 23:40, ο αριθμός των θυμάτων που είχαν εντοπιστεί είχε φθάσει τους 4. Τη συγκεκριμένη ώρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο κέντρο επιχειρήσεων μαζί με συναρμόδιους υπουργούς, με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρη Τερζούδη και τον υπαρχηγό Επιχειρήσεων Βασίλη Ματθαιόπουλο να τον ενημερώνουν ότι «το ενεργό μέτωπο στο Μάτι είναι σε ύφεση» και καίνε μερικά σπίτια… Τα μεσάνυχτα οι σοροί που είχαν βρεθεί είχαν φθάσει τους 16.

Αυτοί οι αδίστακτοι και κυνικοί εθνομηδενιστές δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένοι να πατήσουν -κυριολεκτικά- επί πτωμάτων προκειμένου να διαφυλάξουν τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα, που εξασφαλίζει η παραμονή τους στην τόσο άνετη, βολική και κερδοφόρο καρέκλα της κυβερνητικής εξουσίας. Το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» έχει καταστεί πλέον, από τους ίδιους τους συριζαίους, συνώνυμο και ταυτόσημο με ό,τι πιο ανήθικο, ανέντιμο και απάνθρωπο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γνώριζαν για τους νεκρούς και το έκρυβαν για επικοινωνιακούς λόγους!

Ξεφτιλίζονται συνεχώς… ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο Πολάκης γνώριζε πως υπήρχε μεγάλος αριθμός νεκρών στο Μάτι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-apo-tis-1908-ths-deuteras-hsan-enhmeroi-sthn-kubernhsh-gia-thn-u#ixzz5Mppv3yD6

Exit mobile version