Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Αλεξάνδρειας για την Μακεδονία μας!

Προηγήθηκε μεγάλη αυτοκινητοπομπή σε Βέροια και Αλεξάνδρεια – Πρώτοι στον χώρο της εκδήλωσης έφτασαν οι Χρυσαυγίτες.

Από νωρίς το απόγευμα δεκάδες συναγωνιστές άρχισαν να συρρέουν στην πόλη της Βέροιας. Ξεκίνησε μεγάλη αυτοκινητοπομπή με Ελληνικές σημαίες, Ελληνικά εμβατήρια και διαρκή κορναρίσματα διαμέσου των κεντρικών οδών της Βέροιας, η οποία -υπό διαρκή χειροκροτήματα και επευφημίες του κόσμου- έφτασε μέσω των χωριών Μακροχώρι, Σταυρός, Καβάσιλα, Καμποχώρι και Βρυσάκι στην πόλη της Αλεξάνδρειας, η οποία φέρει τιμητικά το όνομα του Μεγάλου μας Στρατηλάτη.

Οι συναγωνιστές από την Ημαθία και από όμορους νομούς, παρουσία και των συναγωνιστών και βουλευτών Ιωάννη Σαχινίδη και Σωτηρία Βλάχου, καθώς και του μέλους του πολιτικού συμβουλίου Μιχάλη Τσακίρη, πραγματοποίησαν δυναμική είσοδο στην πόλη της Αλεξάνδρειας με Πατριωτικά και Εθνικιστικά συνθήματα, φτάνοντας στην ουσία πρώτοι στον χώρο της εκδήλωσης.

Από νωρίς το συλλαλητήριο είχε έντονο παλμό και παρά τον άστατο καιρό άρχισε να συρρέει ο κόσμος και να γεμίζει την ατμόσφαιρα με Πατριωτικά και Εθνικιστικά συνθήματα. Η πόλη γέμισε με γαλανόλευκες και χιλιάδες Έλληνες που αντιστέκονται στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Άλλο ένα ηχηρό μήνυμα εστάλη στους εθνομηδενιστές που δυστυχώς κυβερνούν ακόμα την Πατρίδα μας. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ο αγώνας συνεχίζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος μέχρι να πέσει η ανθελληνική χούντα των Σύριζα-Ανέλ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-sullalhthrio-ths-alejandreias-gia-thn-m#ixzz5MsKH09lb

Exit mobile version