Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Σε πολιτικό αδιέξοδο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Η αρχή της μεγάλης καθόδου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το Μακεδονικό. Έχοντας μέχρι τότε υπηρετήσει πιστά τα συμφέροντα της ξενοκρατίας απολάμβανε πράγματι μία σκανδαλώδη εύνοια τόσο από πλευράς των ΗΠΑ, όσο και από πλευράς Ε.Ε. Ήλθε η ώρα όμως να πληρώσει το αντίτιμο, το οποίο αφελώς πίστευαν ότι θα ήταν ασήμαντο.

Έτσι προχώρησαν στην συμφωνία των Πρεσπών, η οποία πραγματικά εξόργισε τον Λαό και δημιούργησε μία κατάσταση εξαιρετικά δυσμενή τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τους ΑΝΕΛ. Από την άλλη πλευρά καιροσκοπικά λειτουργώντας η Ν.Δ. μεταμφιέστηκε σε “Μακεδονομάχο”, ενώ ήταν γνωστό σε όλο τον Ελληνικό Λαό ότι η σύνθετη ονομασία και η παραχώρηση του όρου “Μακεδονία” ήταν και δική της επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio32#ixzz5MsKTdVpM

Exit mobile version