Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη δήλωση Βερναρδάκη: Μην χτυπάτε τον Τσίπρα, είναι μόλις… 44 ετών!

Απίστευτη δήλωση Βερναρδάκη: Μην χτυπάτε τον Τσίπρα, είναι μόλις… 44 ετών!

Το θράσος των συριζαίων, πραγματικά, δεν έχει όρια, μέσα στα αποκαΐδια της δολοφονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, υπουργός Επικρατείας, βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, δήλωσε τα εξής, σχετικά με την κριτική που δέχεται ο Τσίπρας για την όλη στάση του πριν, κατά την διάρκεια και μετά την καταστροφή: «Να μην βάλλεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 44 ετών και έχει φορτωθεί όχι μόνο τις πολεοδομικές χωροταξικές αδυναμίες της πολιτικής προστασίας, τις αδυναμίες πυρόσβεσης, αλλά και το οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί απέναντι στην Χώρα, αλλά και το έγκλημα στο κοινωνικό κράτος»!

Κι όμως, αυτές οι δηλώσεις δύναται να θεωρηθούν από κάποιους ως… πολιτικό επιχείρημα «Μην τον χτυπάτε είναι μόλις 44 ετών», εστιάζει η επιχειρηματολογία του Βερναρδάκη. Λες και μιλάμε για βρέφος, ανήλικο ή έστω κάποιον στο μεταίχμιο της εφηβείας και όχι για έναν μεσήλικα που έχει τις τύχες της Χώρας στα χέρια του. Στην ηλικία του (και ακόμη μικρότεροι) κάποιοι «έγραψαν» στην Παγκόσμια Ιστορία, ευρισκόμενοι σε όλες τις ιδεολογικές πτέρυγες.

Στην περίπτωση του… χαζοχαρούμενου Αλέξη, ακούμε ως υπερασπιστική γραμμή ότι είναι πολύ μικρός για να του φορτώνονται οι πρωθυπουργικές ευθύνες. Όταν, όμως, τον προωθούσαν τόσο στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην μετέπειτα πρωθυπουργία της Ελλάδας, φρόντιζαν τότε να προβάλλουν πολύ το νεαρό της ηλικίας του ως στοιχείο «ανανέωσης και ικανότητας». Πρώτη φορά (αριστερά…) ακούμε για «βρέφος» 44 ετών, που είναι άμοιρο ευθυνών.\

Κι ας κυβερνά 3,5 ολόκληρα χρόνια την Ελλάδα. Κι ας έχει συμμετάσχει η αριστερά, σε όλες τις εκφάνσεις κι εκφράσεις της, στην διακυβέρνηση της Χώρας, μέσω του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κι ας έχουν μαζευτεί στο «χωνευτήρι» του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησής του πρώην πασόκοι και νεοδημοκράτες που συμμετείχαν στα φαινόμενα πολεοδομικών και χωροταξικών οργίων κατά την περίοδο διακυβέρνησης της Χώρας από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όσο περισσότερο μιλάνε τα φερέφωνα του ανίκανου και άσχετου Τσίπρα τόσο περισσότερο θα εκτίθενται, μαζί με την υπόλοιπη ανθελληνική αριστερή πολιτική συμμορία, στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-dhlwsh-bernardakh-mhn-chtupate-ton-tsipra-giati-einai-molis-44-et#ixzz5MsLn7w3u

Exit mobile version