Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Έγραψε ο Independent μέσω ενός ανθέλληνα δημοσιογραφίσκου ότι προσπάθησε η Χρυσή Αυγή να εκμεταλλεθυτεί τον θάνατο των συμπατριωτών μας και ότι συνελήφθησαν 3 χρυσαυγίτες να κάνουν πλιάτσικο! Το σύστημα αφού έκαψε 100 και πλέον άτομα με την ανικανότητα και την αναλγησία του είναι σε κατάσταση πανικού. Βλέπουν την μαζική στροφή του λαού στην Χρυσή Αυγή, εφόσον στην συνείδησή του είναι ο πιο καθαρός πολιτικός χώρος και τρελαίνονται! Αντί να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να σκύψουν το κεφάλι, ζητώντας συγγνώμη έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα συκοφαντώντας την Χρυσή Αυγή. Διαφήμιση μας κάνετε κύριοι, ο κόσμος έχει καταλάβει εδώ και καιρό τον βρώμικο ρόλο των ΜΜΕ ιδίως των διεθνών. Δεν θα τους περάσει όμως, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και με την βοήθεια του Θεού και του Ελληνικού λαού θα αποδόσει Δικαιοσύνη.

Ι.Κ.

Στην Δικαιοσύνη οι συκοφάντες! Αγωγές Χρυσής Αυγής κατά Independent, Α.Π.Ε. και Μ.Μ.Εξαπάτησης

Μόλις πληροφορήθηκα από την ιστοσελίδα σας ότι ο Τσίπρας είχε ζητήσει συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους εντός της Ελληνικής βουλής! Το κράτος “βασάνισε” τους ομοφυλόφιλους και ο Τσίπρας τους ζήτησε συγγνώμη… Για τους άτυχους πολίτες που κάηκαν ζωντανοί μέσα στα σπίτια τους και τις γειτονιές τους από την εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων και τις ελλείψεις των υπηρεσιών σφυρίζει κλέφτικα. Ζούμε πραγματικά καιρούς αλλοφροσύνης και ανισορροπίας. Αν κοιτάξει κανείς όλη αυτή την σουρεαλιστική κατάσταση στην Ελλάδα και μετά δει ποιους έχει επιλέξει ο λαός για να τον κυβερνήσουν, πραγματικά “μας ψεκάζουν”. Η κατάσταση είναι σοβαρή και η λύση δεν θα έρθει με την κλάψα και με τα αναμμένα κεράκια. Η λύση θα έρθει με την Χρυσή Αυγή, με έργα και προπάντων με τιμωρία όλων των υπευθύνων για όλες τις εθνικές τραγωδίες.

Κώστας Λ.

Αρνήθηκε η Βουλή (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) να τιμηθεί η μνήμη του Ίωνα Δραγούμη ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Μισόλογα, πινγκ – πονγκ ευθυνών και υπεροψία. Αυτό έχουμε εισπράξει τις τελευταίες ημέρες και έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Ο κάθε ένας από εμάς θα μπορούσε να είναι στην θέση των “πτωμάτων” όπως τα λένε οι μισθωμένοι δημοσιογραφίσκοι. Σεβασμός μηδέν στους νεκρούς. Σεβασμός μηδέν στους πληγέντες. Φταίνε τα τούβλα που ήταν αυθαίρετα και όχι τα τούβλα που μας κυβερνάνε. Δυστυχώς. Έχουν διαλύσει την Ελλάδα εκ των θεμελίων, οικονομικά και ηθικά. Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα. Όσο περνάει ο καιρός, επιβεβαιώνεται συνέχεια η αρχική μου επιλογή να σας στηρίξω για να μπείτε στην βουλή το 2012. Δυστυχώς από τότε έχουν συμβεί πάρα πολλά από δεξιούς και αριστερούς. Αυτό που περιμένω από εσάς είναι όταν έρθετε στην εξουσία να μην χαριστείτε σε κανέναν και να μην κάνετε σπιθαμή πίσω στις θέσεις σας. Ζήτω η Ελλάδα, ο Θεός να σας έχει καλά και πάντα δυνατούς.

Μάριος Χ., συνταξιούχος

Αποδείχθηκαν ΨΕΥΤΕΣ: Από τις 19:08 της Δευτέρας γνώριζαν στην κυβέρνηση από επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού για την ύπαρξη θυμάτων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-1-augoustou-2018#ixzz5MsMt4tZj

Exit mobile version