Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυξίδα Ιδεών: Τα τεχνάσματα υπονόμευσης του Κινήματος, η Πίστη και η Νίκη

Πυξίδα Ιδεών: Τα τεχνάσματα υπονόμευσης του Κινήματος, η Πίστη και η Νίκη

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Ένα παλαιό τέχνασμα υπονόμευσης είναι ο διαχωρισμός ενός Κινήματος από την Ηγεσία του, ώστε να αφεθεί χωρίς καθοδήγηση και συνεπώς να καταστεί τρωτό και ουσιαστικά ανυπεράσπιστο. Αυτό είναι το μοναδικό τέχνασμα με το οποίο θα μπορούσε να μας νικήσει ο Εχθρός.

Όποιος πέφτει θύμα στα υπονομευτικά τεχνάσματα του Εχθρού είναι είτε ηλίθιος είτε προδότης. Θέτει σε κίνδυνο την νίκη για την οποία διακινδυνεύουν οι Συναγωνιστές μας και για την οποία έχουν πεθάνει οι Ήρωές μας. Μαχαιρώνει πισώπλατα το μαχόμενο Κίνημα. Προσέξετε αυτούς τους φαινομενικά ευφυείς και «καλοπροαίρετους», τάχα φιλικά διακείμενους ανθρώπους, οι οποίοι επιδιώκουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας με κάποιες «έξυπνες» κουβέντες, κατόπιν όμως υπονομεύουν την εμπιστοσύνη σας στις Ιδέες μας με μια πλημμυρίδα φράσεων και φημών.

Προσέξτε τι λένε, και θα αντιληφθείτε ότι είναι απλώς δειλοί και όχι ευφυείς. Αν ήθελαν, πράγματι, να βοηθήσουν, τότε αντί για επικρίσεις, θα συνέβαλαν αμέσως με τις πράξεις τους ή εμμέσως με την στήριξή τους στην ενδυνάμωση και στην νίκη του Κινήματός μας. Όποιος μιλάει για τον εξελισσόμενο πολιτικό πόλεμο και τις προοπτικές του πρέπει πάντοτε να μιλάει με φειδωλό και πυκνό τρόπο, σαν να τον άκουγε ο Εχθρός. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις όντως ακούει. Κάθε απρόσεκτη λέξη από την πλευρά μας του δίνει πληροφορίες, νέες ελπίδες και θάρρος. Η ενόχληση ή ο θυμός για αυτή την περιοριστική δυσχέρεια του Αγώνα μας είναι ενίοτε δικαιολογημένα, όμως με γνώμονα την μεγάλη μάχη στην οποία βρισκόμαστε, τα περισσότερα προβλήματα είναι πράγματι μικρής σημασίας. Βοηθούμε όσους το χρειάζονται, όσο περισσότερο γίνεται. Εάν η ουσιαστική βοήθεια δεν είναι δυνατόν να παρασχεθεί τώρα, όσοι έχουν πληγεί με οποιοδήποτε τρόπο, πρέπει να ξέρουν ότι θα τους δοθεί μετά την νίκη.

Η νίκη του Κινήματος είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μια Εθνική Ανασυγκρότηση και Αναγέννηση, ικανή να επιφέρει την αποκατάσταση η οποία θα επιδιορθώσει τις βλάβες της παρακμής. Όσο περισσότερα θυσιάζει κάποιος στον Αγώνα, τόσο πιο φανατικά πιστεύει στην νίκη. Άρα, πρέπει να εργαστούμε και να αγωνιστούμε. Μόνον αυτό προσδίδει νόημα στις θυσίες.

Επομένως, καθένας Συναγωνιστής πρέπει να ακολουθεί τις κατευθύνσεις της καθοδήγησης. Όποιος τις παραβιάζει από αμέλεια ή επειδή τις λησμονεί, κάνει την ίδια ζημιά, όπως εάν το έκανε με πρόθεση και δόλο. Καθένας πρέπει να αντιμετωπίσει τον Αγώνα μας, τον αδυσώπητο Πολιτικό Πόλεμο του Κινήματος ενάντια στο ξενοκίνητο Καθεστώς, με την περίσκεψη και την σοβαρότητα που αρμόζει. Τα πάντα αμβλύνονται με τον χρόνο, ακόμη και οι επιπτώσεις του ανειρήνευτου πολιτικού πολέμου. Συνεπώς, πρέπει να έχουμε συνεχώς τον νου μας, ώστε να μην γίνουμε αμελείς απέναντι στην εκπλήρωση των αγωνιστικών καθηκόντων μας.

Η τωρινή συμπεριφορά μας στο μέλλον θα θαυμάζεται από τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Αυτά δεν θα βιώσουν τον ψυχικό και πνευματικό πόνο που μας έχει προκαλέσει αυτή η σκληρή πάλη. Αντίθετα, θα αντιμετωπίζουν τον Αγώνα μας απλώς ως το σπουδαιότερο ηρωικό γεγονός στην μεταπολεμική ιστορία του Έθνους μας. Αυτό μην το ξεχνάτε όταν αντιμετωπίζετε τα καθημερινά προβλήματα του Αγώνα μας.

Τα πάντα σε αυτή την ζωή, τα φαινόμενα και τα δρώμενα, όλα έχουν μιαν αρχή κι’ ένα τέλος. Πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το τέλος θα είναι αίσιο και ευτυχές για τον Μεγάλο Εθνικό Σκοπό. Ο καλύτερος τρόπος για να το εξασφαλίσουμε αυτό είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και σταθεροί. Θα νικήσει το σύνολο των ανθρώπων που διατηρεί και τιμά τις περισσότερες από αυτές τις αρετές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pujida-idewnta-techn-asmata-upono-meushs-tou-kinh-matos-h-pisth-kai-h-nikh#ixzz5MwsGq7G6

Exit mobile version