Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελληνική Αυγή για την Αττική”: Συνεχίζει το κρυφτό η Δούρου – Κανένας σεβασμός στους νεκρούς μας!

“Ελληνική Αυγή για την Αττική”: Συνεχίζει το κρυφτό η Δούρου - Κανένας σεβασμός στους νεκρούς μας!

Εξηγήσεις ζητά η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” σχετικά με την μη πραγματοποίηση συνεδρίασης με θέμα την ενημέρωση για την τραγωδία στην ανατολική Αττική από τις φονικές πυρκαγιές.

Σημειωτέον πως η παράταξη μας είχε αναλάβει πρωτοβουλία και είχε ζητήσει την αναβολή της προγραμματισμένης 25ης συνεδρίασης την Πέμπτη 26/7 λόγω του εθνικού πένθους (κάτι αυτονόητο που ούτε αυτό είχε την στοιχειώδη ευθιξία η Δούρου να πράξει) και την άμεση όμως πραγματοποίηση της την Τρίτη στις 31/7 με πρώτο και κύριο το μείζον αυτό θέμα.

Αντί αυτού η περιφερειακή αρχή προτίμησε ξανά τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα, την αήθη τακτική της μετάθεσης ευθυνών και το γνωστό όσο και γραφικό πλέον κρυφτό από τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου.

Εφόσον η όποια “αριστερίζουσα” συνείδηση τους επιτρέπει να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, να τους υπενθυμίσουμε τότε πως υπάρχουν πλέον ξεκάθαρα πολιτικές και κυρίως ποινικές ευθύνες τις οποίες όσο κι αν προσπαθούν να αποφύγουν θα τις υποστούν όσοι τις φέρουν.

Όσο για τους ειδήμονες και τους τιμητές των πάντων του λοιπού “συνταγματικού τόξου” της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους υπενθυμίζουμε ομοίως πως έχουν υπηρετήσει ποικιλοτρόπως από θέσεις ευθύνης και αντίστοιχα διέπρεψαν δια της απουσίας και απραξίας τους οπότε ας είναι προσεκτικοί κι αυτοί στα λεγόμενα τους.

Εκτός βέβαια εάν θεωρούν αμφότεροι πως οι συμπολίτες μας είναι ηλίθιοι ή έχουν μνήμη χρυσόψαρου…

Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” δεν θα ησυχάσει εάν δεν κάτσουν στο σκαμνί οι υπαίτιοι της συμφοράς μας και καλεί για άλλη μια φορά τους αρμόδιους να πράξουν το καθήκον τους άμεσα και αθόρυβα σεβόμενοι έστω τους νεκρούς και τους οικείους τους που διαχειρίζονται την τραγική αυτή απώλεια.

Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο:

Τετάρτη 1/8/18
Αρ. πρωτ. 095

Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η παράταξη μας ζητά εξηγήσεις για ποιον λόγο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την πραγματοποίηση της 25ης συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Υπενθυμίζουμε  πως η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» είχε μεν ζητήσει την ματαίωση της για την Πέμπτη 26/7 λόγω του εθνικού πένθους, ταυτόχρονα όμως αιτηθήκαμε την πραγματοποίηση της την Τρίτη 31/7 με πρώτο θέμα την ενημέρωση – συζήτηση για τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Κατ’ επέκταση δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε την απουσία επίσημης ενημέρωσης και με την ευκαιρία τονίζουμε ξανά πως η λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου διέπεται από συγκεκριμένο κανονισμό τον οποίο οφείλετε να σέβεστε.

Ζητάμε λοιπόν να μας πληροφορήσετε άμεσα πότε θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνεδρίαση που αφορά την συζήτηση για το μείζον ζήτημα της τραγωδίας στην ανατολική Αττική.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizei-to-krufto-h-dourou-kanenas-sebasmos-stous-nekrous-mas#ixzz5Mwz0bjBk

Exit mobile version