Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού οι ένοχοι: Σύριζα, ΝΔ, Πασόκ, Ανέλ και Ποτάμι νομιμοποίησαν τα αυθαίρετα!

Ιδού οι ένοχοι: Σύριζα, ΝΔ, Πασόκ, Ανέλ και Ποτάμι νομιμοποίησαν τα αυθαίρετα!

Πάνω στα αποκαΐδια της εθνικής τραγωδίας και έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες μια στείρα πολιτική αντιπαράθεση για το ποιος ευθύνεται για τα αυθαίρετα.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει πως ο κύριος λόγος της ανείπωτης τραγωδίας είναι η εγκληματική ανικανότητα της κυβέρνησης και η ανυπαρξία σχεδίου έγκαιρης εκκένωσης που οδήγησαν σε εκατόμβη θυμάτων.

Για το μεταπολιτευτικό έγκλημα των αυθαιρέτων συνένοχοι είναι ΟΛΟΙ τους και καλά θα κάνουν να μην επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Απόδειξη είναι τα πρακτικά της Βουλής από την Ολομέλεια της 18ης Ιουλίου 2017 όταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων.

Το εν λόγω εγκληματικό νομοσχέδιο το είχαν ψηφίσει ΟΛΟΙ τους, δηλαδή Σύριζα (Καρακώστα), ΝΔ (Κατσαφάδος), ΠΑΣΟΚ (Κωνσταντόπουλος), ΑΝΕΛ (Λαζαρίδης), Ποτάμι (Αμυράς), ενώ και η Ένωση Κεντρώων μέσω του Σαρίδη είχε ψηφίσει “παρών”.

Καλύτερα λοιπόν να μην μιλάνε: ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ!

Διαβάστε επίσης: Όλοι τους συνένοχοι στο έγκλημα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-oi-enochoi-suriza-nd-pasok-anel-kai-potami-nomimopoihsan-ta-authaireta#ixzz5Mx2Lj2od

Exit mobile version