Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Καλά τους τα είπε ο κύριος Παππάς στην βουλή. Εμείς στην Χρυσή Αυγή μπορεί να μην έχουμε να φάμε σπίτι μας, αλλά τρέξαμε να συμπαρασταθούμε με τρόφιμα στους πληγέντες πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής. Mπορεί να μην έχουμε να πληρώσουμε το μηνιάτικό μας , λλά πάνω από όλα για εμάς είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων. Aυτός ο δεσμός είναι πάνω από πολιτικά κόμματα, ας κρατήσουν τις καρέκλες τους για λίγο ακόμη, την έξοδο θα την δουν σύντομα. Είμαστε το μέλλον αυτού του τόπου.

Στέλλα Σ.

Ιδού η “συμπαράσταση” των τούρκων: “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”!

Καλά το έχουν χάσει εκεί στον Σύριζα, η μια απίστευτη δικαιολογία μετά την άλλη. Aφού κατηγόρησαν πρώτα τους ανέμους για τις φωτιές και τις βροχές για τις πλημμύρες τώρα ακούσαμε και αυτό, πως για την ολική καταστροφή της χώρας φταίει το νεαρό της ηλικίας του Τσίπρα!  Έτσι τουλάχιστον είπε ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM». Δεν αξίζει καν να αναφέρω όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που γνώρισε η παγκόσμια ιστορία και το νεαρό της ηλικίας τους, γιατί η σύγκριση τέτοιων ανδρών με τον Τσίπρα είναι ατιμωτική. Θα αναφέρω όμως τον μεγαλύτερο σφαγέα του Ελληνισμού, τον Κεμάλ Ατατούρκ που θαρρώ πως έχουν κοινά με τον κύριο Τσίπρα γιατί και οι δύο ο καθένας για τους δικούς του λόγους συνετέλεσαν σε μια πρωτοφανή γενοκτονία των Ελλήνων. Ο Κεμάλ, λοιπόν ήταν μόλις 41 ετών στην καταστροφή της Σμύρνης και ο Τσίπρας μόλις 44 στην καταστροφή της Ελλάδας. Ο πρώτος είναι ο πατέρας των τούρκων και ο δεύτερος ο πατέρας των απανταχού αριστερών στην Ελλάδα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Βασίλης Π.

Πυξίδα Ιδεών: Τα τεχνάσματα υπονόμευσης του Κινήματος, η Πίστη και η Νίκη

Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας, έρχεται και νέο ξεπούλημα στην Θράκη μας. Η προδοτική συγκυβέρνηση Συριζανέλ ενέδωσε στις απαιτήσεις του Ερντογάν για συνταξιοδότηση των μουφτήδων της Θράκης και πλέον η τουρκοποίησή της είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τον Σουλτάνο. Καθώς οι νόμιμοι μουφτήδες που είναι εκλεγμένοι από το ελληνικό κράτος θα συνταξιοδοτηθούν, οι νέοι θα προκύπτουν κατόπιν εκλογής από την μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης, η οποία ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκία! Προδότες αριστεροί, έρχεται η ώρα σας!

Μ.Τ.

Χ. Παππάς προς συριζαίους: Εμπρηστής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – Είστε ελλεινοί ψεύτες και θα πληρώσετε! BINTEO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-1-augoustou-20181#ixzz5N2oX8Hyb

Exit mobile version