Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα «μπάχαλα» έξω από το Πολυτεχνείο την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τα θύματα των πυρκαγιών

Νέα «μπάχαλα» έξω από το Πολυτεχνείο την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τα θύματα των πυρκαγιών

«Στο ίδιο έργο θεατές» για πολλοστή φορά στον χώρο γύρω από το Πολυτεχνείο, καθώς νέες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποίησαν τα ξημερώματα ομάδες «αντιεξουσιαστών» στην οδό Τοσίτσα, χωρίς φυσικά να γίνει καμία προσαγωγή ή σύλληψη.

Δυστυχώς, η ανεύθυνη και ανίκανη ηγεσία της ΕΛΑΣ δεν κάνει το αυτονόητο. Να δώσει, δηλαδή, εντολή να φυλάσσονται οι είσοδοι του Πολυτεχνείου από αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην οδό Πατησίων, έτσι ώστε να πάψει να γίνεται το μόνιμο καταφύγιο των ανεπρόκοπων αυτών βανδάλων, οι οποίοι ακόμη και τώρα που όλη η Ελλάδα θρηνεί για τα θύματα της τραγωδίας των δολοφονικών πυρκαγιών συνεχίζουν το αργόσχολο «σπορ» των καταστροφικών επιδρομών, δείχνοντας έτσι πόσο αποκομμένοι είναι από την λαϊκή συνείδηση και καθημερινότητα.

Μια πραγματικά Εθνική Κυβέρνηση θα μπορούσε όντως μέσα σε λίγα 24ωρα να τελειώνει με την κατάσταση ανομίας, παραβατικότητας, τρόμου και εγκληματικότητας που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή και τρομοκρατεί σε καθημερινή βάση τους κατοίκους της. Μια πραγματική Εθνική Κυβέρνηση, όμως, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές δημιουργοί και συντηρητές του σημερινού αυτού χάους και αίσχους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-mpachala-ejw-apo-to-polutechneio-enw-olh-h-ellada-thrhnei-gia-ta-thumat#ixzz5N2tGYlZu

Exit mobile version