Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχονται νέα “κονδύλια”, ώστε να μετατραπεί η Ελλάδα σε απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών

Έρχονται νέα “κονδύλια”, ώστε να μετατραπεί η Ελλάδα σε απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών

Η είδηση, όπως αυτή που δημοσιεύθηκε σε καθημερινή συστημική εφημερίδα, είναι ενδεικτική όχι μόνο στο τι συμβαίνει μέχρι τώρα, αλλά και τι πρόκειται να επακολουθήσει:

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε χθες πρόσθετη χρηματοδότηση 37,5 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα για τη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής υποψήφιων προσφύγων. Το συνολικό ποσό που έχει διαθέσει η Ε.Ε. στη χώρα μας για το προσφυγικό από το 2015 μέχρι σήμερα ξεπερνάει τα 1,6 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, από το ποσό που εγκρίθηκε χθες, το οποίο προέρχεται από το Ταμείο για το Άσυλο, τη Μετανάστευση και την Ένταξη (AMIF), οι ελληνικές αρχές θα λάβουν 31,1 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη προσωρινών υπηρεσιών που παρέχονται προς τους μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων: υγειονομικής περίθαλψης, διερμηνείας και σίτισης, καθώς και για τη βελτίωση των υποδομών του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο Έβρου.

Η πρόσθετη χρηματοδότηση θα συμβάλει, επίσης, στη δημιουργία πρόσθετων θέσεων διαμονής εντός υφισταμένων και νέων χώρων στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τα υπόλοιπα 6,4 εκατ. ευρώ θα δοθούν στον Διεθνή Οργανισμό για τη Μετανάστευση, ο οποίος θα τα διαθέσει για τη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής και την υποστήριξη της διαχείρισης συγκεκριμένων χώρων στην ηπειρωτική Ελλάδα».

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να μετατραπεί σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών με αντίτιμο την κατά καιρούς «χρηματοδότηση» από την ΕΕ προκειμένου η Χώρα μας να είναι αυτή που θα υποδέχεται σε μόνιμη βάση τον παράνομο ερχομό αμέτρητων λαθρομεταναστών. Λαθρομετανάστες, οι οποίοι υπό την προσχηματική ιδιότητα του «πρόσφυγα» θα μονιμοποιούνται-νομιμοποιούνται στην Ελλάδα με την πάροδο του χρόνου, έτσι ώστε το σχέδιο μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό να λάβει σάρκα και οστά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-chrhmatodothsh-ths-elladas-gia-na-metatrapei-se-monimo-chwro-diamonhs-l#ixzz5N2tqgcsT

Exit mobile version