Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με μια κυνική ανακοίνωση Κοτζιάς και Τόσκας υποτιμούν την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού

Με το γνωστό θράσος που διακατέχει τους εξουσιαστές στο συνονθύλευμα-σκορποχώρι του ΣΥΡΙΖΑ, μια από τις συνιστώσες-φράξιες που συγκροτούν το αλλοπρόσαλλο αυτό κομματικό κατασκεύασμα, η «κίνηση ΠΡΑΤΤΩ», προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε σχέση με την εγκληματική ασχετοσύνη και η αδράνεια της κυβέρνησης στις δολοφονικές πυρκαγιές της 24ης Ιουλίου. Πολλά ειπώθηκαν μέχρι τώρα για την μη απόδοση έστω και μιας συγγνώμης από την κυβέρνηση για τα όσα συνέβησαν και στοίχισαν την ζωή σε αναρίθμητους ανθρώπους. Υπάρχουν, όμως, στιγμές όπου κυριαρχεί η πικρή αλήθεια της λογικής «από την ώρα που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο».

Γιατί αυτό ακριβώς μας θυμίζει η ανακοίνωση της φράξιας των πολιτικών παχύδερμων Κοτζιά-Τόσκα σχετικά με τις πυρκαγιές, όπου, μεταξύ άλλων, διαβάζουμε τα εξής: «Οφείλουμε να ζητήσουμε μία ειλικρινή συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό, που στη διάρκεια της προσπάθειάς μας για υπέρβαση των μνημονίων, δεν καταφέραμε να αλλάξουμε όπως οφείλαμε και έχει ανάγκη ο τόπος, εκείνες τις νοοτροπίες και τις αντιλήψεις που το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της συνενοχής και της διαπλοκής, είχαν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε συνυπεύθυνη στην παρανομία και ταυτόχρονα το νομιμοποιούσε».

3,5 και πλέον χρόνια στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, με την Περιφέρεια της Αττικής να είναι εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια στα χέρια της συριζαίας Δούρου (η οποία φρόντισε, μέσω της θητείας της να πάει την Χώρα όχι 500, αλλά 1500 χρόνια πίσω…), και έχουν το θράσος να ακολουθούν την πεπατημένη οδό της απόδοσης ευθυνών αποκλειστικά στις προηγούμενες κυβερνήσεις, κρύβοντας κάτω από το χαλί τα σκουπίδια της δικής τους ευθύνης.

Όσο για την έκφραση «υπέρβαση των μνημονίων», αποτελεί έναν ακόμη… λεξιμαγικό όρο των πολιτικών απατεώνων της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, οι οποίοι όχι μόνο δεν… υπερέβησαν τα Μνημόνια, αλλά έφεραν το χειρότερο από τα τρία (μέχρι στιγμής). Και βεβαίως, η «ανάληψη της Πολιτικής Ευθύνης» και ο «επιμερισμός της» θα είναι τόσο αποτελεσματικά στο περιεχόμενό τους όσο και στην ανάλογη ανάληψη από τον πρωθυπουργό – βρέφος Τσίπρα.

Παραφράζοντας την ρήση «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο πισινός της», έχουμε να πούμε ότι όσο περισσότερο βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τόσο πιο πολύ γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι τίποτε περισσότερο από έναν εσμό αδίστακτων, κυνικών και ανήθικων εθνομηδενιστών κερδοσκόπων και πολιτικών απατεώνων που μισούν αφάνταστα το Ελληνικό Έθνος και τον Λαό του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-apo-kotzia-toska-pou-upotima-thn-nohmosunh-tou-ellhnikou-laou#ixzz5N3AWiYES

Exit mobile version