Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το 2013 είναι «έτοιμη» η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!

Από το 2013 είναι «έτοιμη» η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!

Άρθρο στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”

Με αφορμή την δήθεν «έξοδο από το Μνημόνιο»… νέο, «τελειωτικό» Μνημόνιο αριστερών-ψοφοδεξιών

Μια απορία, που έχουνε πολλοί συμπατριώτες μας είναι… σε ποιο μνημόνιο άραγε θα σταματήσουμε; Ποιο θα είναι το τελευταίο Εθνοκτόνο μνημόνιο που θα υπογράψουνε οι προδότες του «δημοκρατικού τόξου»; Υπάρχει μήπως η περίπτωση να μη σταματήσουνε ποτέ να μας επιβάλλονται μνημόνια που οδηγούν στην εξόντωση των Ελλήνων και την καταστροφή της Ελλάδας; Αυτή η απορία συνεχίζει να υπάρχει, επί όγδοο πια χρόνο, αφού κάθε επόμενη συγκυβέρνηση φέρνει και καινούριο μνημόνιο, κατ’ εντολή των αφεντικών της των διεθνών τοκογλύφων…

Στην ουσία, αν το δει κάποιος «ψυχρά» το θέμα, στη Βουλή και την κοινωνία υπάρχουνε αυτή τη στιγμή δύο πολιτικές πάνω στο θέμα των μνημονίων. Η μία είναι όλες οι μνημονιακές δυνάμεις μαζί, όσα κόμματα δηλαδή έχουν ψηφίσει κι από ένα, δύο ή και περισσότερα μνημόνια… Αυτές οι δυνάμεις αυτοονομάζονται τώρα «συνταγματικό» ή «δημοκρατικό τόξο», για να μην κάνει ο Λαός μας αρνητικό συνειρμό με τη λέξη «μνημόνιο». Η άλλη πλευρά τόσο μέσα στη Βουλή όσο και έξω στην κοινωνία, είναι η Χρυσή Αυγή, που έχουν φροντίσει να τη θέσουν εκτός «συνταγματικού τόξου» όλοι όσοι ευθύνονται για την ψήφιση και την επιβολή των μνημονίων και, παράλληλα, να την αποκόψουν από κάθε κρατική χρηματοδότηση, από προβολή μέσα από τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα κλπ. Εκεί παίζεται πια το μνημονιακό-αντιμνημονιακό παιχνίδι, ως αντίστοιχα «δημοκρατικό τόξο» εναντίον Χρυσής Αυγής.

Αυτά βέβαια το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ σύστημα τα γνωρίζει πολύ καλά εδώ και χρόνια, ήδη από την επαύριο των εκλογών του 2012. Τότε που το καθεστώς ξαφνιάστηκε απ’ το 7% της Χρυσής Αυγής, αφού πέσανε έξω όλες απολύτως οι προεκλογικές τους ψευτοσκοπήσεις! Το αποτέλεσμα αυτό δεν το περιμένανε, και γι’ αυτό άρχισαν τις άνανδρες και ύπουλες επιθέσεις κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με αποκορύφωμα τη γνωστή «ιστορία» του 2013, με τις συλλήψεις, τη δολοφονία των νεαρών Ελλήνων Εθνικιστών στο Ηράκλειο Αττικής κλπ.

Την ίδια εποχή το σάπιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ κατεστημένο άρχισε να επεξεργάζεται ένα σχέδιο ανακοπής της Χρυσής Αυγής, ξέροντας πως μετά την κυβέρνηση Σαμαρά, θα ακολουθούσε κυβέρνηση Τσίπρα που θα έφερνε νέα μνημόνια, συνεπώς θα εξαντλούνταν οι εφεδρείες του συστήματος. Τρόμαζαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εδώ υποτακτικοί τους, απ’ τη σκέψη και μόνο στο ενδεχόμενο να ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή στα ποσοστά της και να έρθει μια μέρα αυτή στα πράγματα. Και δεν είναι, ούτε μπορεί να είναι τυχαίο που «χτύπησαν» κατόπιν εντολής των σιωνιστών, όταν το 2013 η Χρυσή Αυγή ερχόταν σχεδόν δεύτερη με ποσοστό 18%…

Το παρακάτω κείμενο πρόβλεψε με ακρίβεια τα γεγονότα του τότε και… του μέλλοντός μας, και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στις 13 Ιουνίου 2013, δηλαδή πάνω από τρεις μήνες πριν το θάνατο Φύσσα στο Κερατσίνι και τις άδικες και παράνομες συλλήψεις των Ελλήνων Εθνικιστών· αξίζει να το διαβάσουμε και σήμερα, γιατί ήταν τόσο πολύ «μπροστά» απ’ τον καιρό του, ενώ είναι και τώρα ακόμα επίκαιρο:

«Κάποια ανδρείκελα που έχουν πάθει αμόκ από τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, άρχισαν πάλι να διαδίδουν σενάρια της άθλιας επιστημονικής τους φαντασίας. Έτσι, αφού κατάλαβαν πως «η κόντρα δεν τους παίρνει» και πως οι ψηφοφόροι δε γυρίζουν πίσω στα μαντριά, ανακάλυψαν άλλη λύση. Διαδίδουν ότι η ΝΔ ετοιμάζεται να συγκυβερνήσει με… την Χρυσή Αυγή! Συγκεκριμένα, ο παράγοντας της ΝΔ και γραμματέας της συγκυβέρνησης Μπαλτάκος φέρεται να διέρρευσε σε κλειστές συζητήσεις του με δημοσιογράφους το: «απευκταίο αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο η ΝΔ να υποχρεωθεί να κυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής».

Αυτή την πέρα για πέρα ψευδή είδηση, την έκαναν σημαία όλα τα παρτάλια της παραπληροφόρησης (από την Αυγή του Σύριζα μέχρι απολίτικα blogs), νομίζοντας πως έτσι θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Η απάντησή μας είναι σαφής:

1ον) Η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Από το «η Κύπρος κείται μακράν» του γέρου Καραμανλή μέχρι το μνημόνιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας του Σαμαρά. Η μόνη σχέση που μπορεί να έχουμε με αυτούς τους ολετήρες του Ελληνισμού είναι ο μέχρις εσχάτων αγώνας για την έξωσή τους από την πολιτική ζωή της χώρας. Δεν είναι τυχαίο που όλους τους τελευταίους μήνες ο ίδιος ο Σαμαράς έχει κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο στην Χρυσή Αυγή, υποστηριζόμενος από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας.

2ον) Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους…

3ον) Η αλήθεια είναι μία και την έχουμε πει εδώ και μήνες: η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως… επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής».

Αυτά γράφει το παραπάνω κείμενο, από τον Ιούνιο του 2013, και πραγματικά λίγες μέρες πριν -αρχές Ιουνίου 2013- ο Μανώλης Κεφαλογιάννης της ΝΔ είχε παραδεχτεί δημόσια πως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο ακόμη και συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για να σταματήσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Πάντως, είναι αστείοι: τότε μιλούσανε για δήθεν «συνεργασία ΝΔ-Χρυσής Αυγής», ενώ τώρα λένε… το αντίθετο, δηλαδή τάχα για «συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής»! Το λένε αυτοί που ήδη έχουνε συμφωνήσει να συνεργαστούν μεταξύ τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ)!!! Πλάκα δεν έχουν;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-to-2013-einai-etoimh-h-sugkubernhsh-suriza-nd#ixzz5N7tm20Zt

Exit mobile version