Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άμεση ανταπόκριση των Ευρωπαίων συναγωνιστών στην εθνική τραγωδία

Από την εφημερίδα “Εμπρός”

Δευτέρα 23 Ιουλίου ήταν αυτή η μοιραία ημέρα για την Πατρίδα μας, που χάθηκαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές, καταστράφηκαν περιουσίες καθώς η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές μετράμε 81 νεκρούς, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενοι, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά. Η αντεθνική και ανάλγητη αριστερή κυβέρνηση, η οποία υπέχει τεράστιες ευθύνες για την ανυπαρξία έργων αντιπυρικής προστασίας και παράλειψη έγκυρης εκκενώσεως των περιοχών, έχει επιδοθεί αναισχύντως σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων και εμπαίζει από τη Δευτέρα την ελληνική κοινωνία με δηλώσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Στον αντίποδα της αριστερής απατηλής δολιότητας και πολιτικής αλητείας, ευρωπαϊκές εθνικιστικές οργανώσεις, εθνικιστικά κινήματα και κόμματα εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή την αμέριστη αλληλεγγύη τους. Οι Ευρωπαίοι εθνικιστές συμπαρίστανται ολοψύχως και εμπράκτως στο δράμα της Ελλάδας, γεγονός που καταμαρτυρά ότι οι εθνικιστές είμαστε μια μεγάλη Οικογένεια.

Οι Ιταλοί εθνικιστές της Casapound ήταν και είναι σε συνεχή επικοινωνία με συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου, ρωτώντας συνεχώς για την εξέλιξη της ζοφεράς καταστάσεως. Χαρακτηριστικώς μέλος τους δήλωσε: «Η τραγωδία στην Ελλάδα, πλήττει και την Ιταλία. Είμαστε αδελφοί λαοί, ενωμένοι με δεσμούς από τα αρχαία χρόνια. Η Ελλάδα θα πατήσει και πάλι στα πόδια της. Η Ευρώπη θα αναγεννηθεί. Όχι η Ε.Ε. των τραπεζιτών, αλλά η γνήσια και αυθεντική Ευρώπη των Λαών και της Παραδόσεως. Εμπρός Ελληνικέ Λαέ». Ανήρτησαν μια τεράστια ελληνική Σημαία στα κεντρικά τους γραφεία στη Ρώμη, ενώ ετοίμασαν μαζική εκστρατεία αλληλεγγύης – μέσω του ανθρωπιστικού παραρτήματος «SOL.ID.» – με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη υγιεινής, ρούχα κτλ. Η Casapound στέκεται σταθερώς στο πλευρό των Ελλήνων, όπως έχει πράξει άλλωστε και στο παρελθόν, καταδεικνύοντας έτσι τη βαρύνουσα σημασία της αγνής αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαραστάσεως μέσα στους κόλπους της μεγάλης ευρωπαϊκής εθνικιστικής οικογένειας.

Επίσης από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον έδειξαν εκπρόσωποι της «Génération Identitaire» (Γενεά της Ταυτότητας), το Κίνημα που είχε οργανώσει την περίφημη ακτιβιστική εκστρατεία με το πλοίο «Defend Europe».

Ακόμη Σέρβοι συναγωνιστές διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο στο Βελιγράδι εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για αγορά πρώτων ειδών ανάγκης για τους πυροπαθείς.

Οι Ευρωπαίοι αδελφοί εθνικιστές, στην πρωτοπορία του Αγώνα και της Αλληλλεγγύης, πράττουν αυτό ακριβώς που υπαγορεύει η συνείδησή τους απέναντι στο Ελληνικό Έθνος, παρέχοντας σημαντική ηθική και υλική βοήθεια, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ οι οποίες απουσιάζουν φυσικά από αυτό το ανθρώπινο δράμα.

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amesh-antapokrish-twn-eurwpaiwn-sunagwnistwn-sto-drama-ths-elladas#ixzz5N9CHGVoP

Exit mobile version