Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέντε χρόνια μετά την δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου: Καμία σύλληψη, πλήρης συσκότιση, μόνο διαρροές…

Πέντε χρόνια μετά την δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου: Καμία σύλληψη, πλήρης συσκότιση, μόνο διαρροές...

Από το τραγικό βράδυ της 1ης Νοεμβρίου 2013, όταν οι άνανδροι παρακρατικοί δολοφόνησαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο έχουν περάσει 5 περίπου χρόνια.

Όπως έχουμε επισημάνει με πάμπολλες αναρτήσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι “αρχές” δεν έχουν κάνει τίποτα ουσιαστικό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δολοφόνων. Η ολιγωρία και η αδιαφορία είναι εγκληματική και γεννά ερωτήματα για αυτήν την περίεργη συγκάλυψη.

5 χρόνια μετά και το μόνο που καταγράφουμε είναι κάτι σκόρπιες διαρροές στον Τύπο, αλλά καμία επίσημη ενημέρωση. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και το σημερινό άρθρο των “Παραπολιτικών” με τίτλο “στα χαμένα ίχνη της τρομοκρατίας” όπου ο Δημήτρης Σταυρίδης επισημαίνει:

«Οι επόμενοι δύο φόνοι, για τους οποίους η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να εξετάζει πληροφορίες, είναι αυτοί με θύματα δύο μέλη της «Χρυσής Αυγής», το 2013 στο Νέο Ηράκλειο, την ευθύνη για τους οποίους είχε αναλάβει η πρωτοεμφανιζόμενη και «μιας χρήσης» οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις». Οι Αρχές εξετάζουν ένα νέο σενάριο, ότι η «δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής και η δολοφονία της Πάρου έχουν κοινά πρόσωπα».

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ εξετάζεται το σενάριο οι ληστές και δολοφόνοι της Πάρου που σκότωσαν τον Αύγουστο του 2012 τον ταξιτζή Δημήτρη Μίχα στην Πάρο, να ταυτίζονται με τους δολοφόνους του Γιώργου και του Μάνου. Θυμίζουμε πως για την πρώτη υπόθεση αθωώθηκε παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση ο αναρχικός Τάσος Θεοφίλου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διαρροές στον Τύπο κατ΄ ουσίαν συσκοτίζουν την υπόθεση. Πριν 2 χρόνια με άρθρο του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο “Βήμα” έκανε λόγο για:

κατάθεση 34χρονου αθλητικού παράγοντα με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών. Λίγο αργότερα ο συγκεκριμένος παράγοντας δολοφονήθηκε! Υπήρξαν επίσης συνακροάσεις της αντιτρομοκρατικής, που “κλείδωναν” την ταυτότητα των παρακρατικών δολοφόνων. Παρ’ όλα αυτά οι αρμόδιες (παρα)κρατικές υπηρεσίες δεν έπραξαν απολύτως τίποτα και συγκάλυψαν τους εγκληματίες τρομοκράτες. Ενδεικτικό το γεγονός ότι για πολύ καιρό περίμεναν μάταια οι αυτόπτες μάρτυρες για να δώσουν μία κατάθεση. Ο εν λόγω αθλητικός παράγοντας ήταν ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με τα παρατεθέντα στο δημοσίευμα είχε δώσει πληροφορίες σχετικά με την εμπλοκή ποινικών που γνώριζε στην υπόθεση. Με βάση τις μαρτυρίες του, που επιβεβαιώθηκαν από παρακολουθήσεις τηλεφώνων, είχε προσδιοριστεί ο ρόλος ενός 31χρονου ποινικού, με το ψευδώνυμο «Πιτσίλας».

Αυτή η συνεχής διαρροή σκόρπιων πληροφοριών για την δολοφονία των 2 Συναγωνιστών μας σε συνδυασμό με την πλήρη αδράνεια των αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανώς υπάρχει ένας ενεργός δίαυλος ανάμεσα στους τρομοκράτες και το παρακράτος.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί επιτέλους να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι άνανδροι δολοφόνοι των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Επιτέλους Δικαιοσύνη!

Διαβάστε επίσης: Σχεδόν πέντε χρόνια μετά: Κανένα αποτέλεσμα στις έρευνες των «αρχών» για την δολοφονία των Συναγωνιστών μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pente-chronia-meta-thn-dolofonia-tou-giwrgou-kai-tou-manou-kamia-sullhpsh-m#ixzz5NEpLxW9O

Exit mobile version