Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρασύτατες τουρκικές παραβιάσεις στο Παραλίμνι την ώρα του μνημόσυνου για τους Ήρωες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού

Προκλητική κίνηση από την Τουρκία την ημέρα μνήμης των Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού – Τουρκικά πλοία παραβίασαν τα χωρικά ύδατα στα ανοικτά του κόλπου της ΜΜΑΔ στο Παραλίμνι

Σε μία ένδειξη θράσους η Τουρκία έβγαλε το πρωί της Κυριακής τούρκικά περιπολικά στη νεκρή ζώνη ανοικτά του κόλπου της ΜΜΑΔ στο Παραλίμνι. Η προκλητική κίνηση της Άγκυρας έγινε ανήμερα των εκδηλώσεων μνήμης για τους Τάσο Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση από την Πρωτοβουλία Μνήμης Ισάακ και Σολωμού. Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές κατέληξαν την περιοχή πλησίον της νεκρής ζώνης, μαζι με τις οικογένειες των Ισαάκ-Σολωμού και απλό κόσμο αποτίοντας φόρο Τιμής στους δύο ήρωες.

Φέτος συμπληρώνονται 22 χρόνια από εκείνον τον αιματοβαμμένο Αύγουστο του 1996 που οι άνανδροι κατακτητές δολοφόνησαν τους δύο νεαρούς άντρες. Όσα χρόνια όμως κι αν περάσουν οι μνήμες μένουν άσβεστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasutates-tourkikes-parabiaseis-sto-paralimni-thn-wra-tou-mnhmosunou-gia#ixzz5NKmBPsWe

Exit mobile version