Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Μετά τα αποκαΐδια και τους εκατοντάδες νεκρούς θα έρθει φέτος να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ (το χαράτσι που θα καταργούσε η ΝΔ και το έκανε ΕΝΦΙΑ, που το κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και το αύξησε στις λαϊκές συνοικίες και που θα το «μειώσει» η επόμενη ΝΔ – προφανώς στις ακριβές περιοχές). Χρεωκόπησαν την Ελλάδα οι παραμορφωμένοι του Χάρβαρντ και των βαρύγδουπων μεταπτυχιακών και μας έβαλαν να πληρώνουμε «ενοίκιο» στο ίδιο μας το σπίτι ενώ στις περιπτώσεις των ιδιοκτητών με στεγαστικά δάνεια πληρώνουν «ενοίκιο» για ακίνητα που νομικά ανήκουν στις τράπεζες! Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους, αυτή είναι η ευρωπαϊκή “ολοκλήρωσή” τους που μυρίζει άδικους φόρους, πολυπολιτισμό και πείνα.

Η Ε.Ε. όμως στοιχίζει μόνο 30 ευρώ τον μήνα σε κάθε πολίτη μας ενημερώνει η σχετική καμπάνια. 510 εκατομμύρια πολίτες πληρώνουν μέσω των φόρων 30 ευρώ τον μήνα για να μπορεί ο Γιούνκερ, ο Ντράγκι και οι λοιποί μη εκλεγμένοι “τεχνοκράτες” να πληρώνονται αδρά για να κυβερνούν την Ε.Ε. και να ελέγχουν τις κυβερνήσεις των κρατών μελών. Με άλλα λόγια πληρώνουμε για να μας εξουσιάζουν τα “λευκά κολάρα” των Βρυξελλών. Πόσο καλύτερα να στηθεί μια απάτη; Όποιος τολμήσει και δει την μεγάλη εικόνα, την εικόνα έξω από το κουτί όπως κάνει εδώ και χρόνια η Χρυσή Αυγή, οι μηχανισμοί άμυνας της Ε.Ε. με τα παρακρατικά παρακλάδια τους, τον περιθωριοποιούν και τον αποκλείουν. Αν δεν βάλει μυαλό, βιαιοπραγούν (με καλή βία όμως) ενάντια στον “ρατσισμό” και την “μισαλλοδοξία” του.

Καλύτερα όμως ελεύθερος και να κινδυνεύεις να σου επιτεθεί ο λύκος, παρά μέσα στο μαντρί και να τους πληρώνεις για να έρθει ο τσοπάνης να σε κατακρεουργήσει και να σε πουλήσει στους πελάτες του. Η Αλήθεια είναι μπροστά μας και μόνο αν θέλουμε μπορούμε να την δούμε και να την ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Η Νίκη στο τέλος θα είναι δική μας κι αν δεν είναι δεν θα είναι το τέλος.

Κ.Ζ.

Ζητείται φιλότιμο! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Είπαμε συγγνώμη πολλές φορές, τί άλλο θέλετε;” είπε ο πρώην πασόκος και νυν συριζαίος Σπιρτζής σε συνέντευξή του στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ. 89 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους (μέχρι την εώς τώρα καταμέτρηση) και οι πολιτικάντηδες έχουν το θράσος να μιλάνε. Ακόμα καπνίζουν οι στάχτες στις καμμένες περιοχές, ακόμα έχουμε άταφους νεκρούς και οι “φαταούλες” της δημόσιας διοίκησης εκτός από το να τρώνε και να μιλάνε δεν γνωρίζουν τίποτε άλλο να κάνουν. Δεν φταίνε όμως αυτοί, φταίμε εμείς που τους ψηφίζουμε αντί να τους δώσουμε δυο μούντζες και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Φταίει ο λαός όχι για τις φωτιές όπως λένε οι συριζαίοι αλλά για την ψήφο τους που έκαναν τους ανθέλληνες συριζαίους κυβέρνηση.

Φταίει ο λαός που πριν λίγα χρόνια είχε κάνει τους νεοδημοκράτες κυβέρνηση και είχαν καεί πάλι ζωντανοί άνθρωποι. Φταίει ο λαός που ανέχτηκε να μην τιωρηθεί κανείς για όλα αυτά, που ακούει στις τηλεοράσεις περί φασισμού και βίας της Χρυσής Αυγής και καταπίνει αμάσητο τον πραγματικό φασισμό και βία της εκάστοτε πολιτικά ορθής κυβέρνησης. Αν κάποιος/α διαφωνεί ας μας πει έναν πιο βίαιο και απάνθρωπο τρόπο να πεθάνει κάποιος από το να καεί ζωντανός μαζί με τα παιδιά του. Στις επόμενες εκλογές ευελπιστώ κάποιοι να “διορθώσουν την ψήφο τους”. Ζήτω η Ελλάδα!

Μάριος Χ.

Πλησιάζει η λυπητερή του ΕΝΦΙΑ που δήθεν θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κακός ο “φασίστας” ο Μεταξάς έκανε τόσα έργα και θεσμοθέτησε πολλά κοινωνικά μέτρα. Συντάξεις ωράριο, ασφαλιστικά ταμεία, εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου, έφτιαξε βιομηχανική παραγωγή, ανακούφισε τους αγρότες, αναβάθμισε την παιδεία, έκανε νοσοκομεία και γηροκομεία, διέγραψε το παράνομο χρέος, μας προετοίμασε για τον πόλεμο. Ένας κακός “φασίστας” έκανε όλα αυτά και οι καλοί δημοκράτες όχι μόνο δεν μπόρεσαν να κάνουν άλλα τόσα αλλά κατάργησαν το μεγαλύτερο μέρος από όλα αυτά τα φιλολαϊκά μέτρα και πολιτικές. Οι δημοκράτες ελλαδίτες βρίζουν τον “φασίστα” τον Μεταξά αλλά κλαίγονται που καταργληθηκαν τα “φασιστικά” φιλολαϊκά μέτρα και πολιτικές που θέσπισε. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει το έργο του, το οποίο φασιστικό ή μη θα είναι σίγουρα φιλολαϊκό, Εθνικό και κοινωνικό. Ζήτω ο Αρχηγός!

Δημήτριος Λ.

Ζητούν να αλλάξουμε την Θεία Λειτουργία της Μ. Εβδομάδος, επειδή την θεωρούν αντισημιτική!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-6-augoustou-2018#ixzz5NNIlVJMQ

Exit mobile version