Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Ενάντια στο Σύστημα: Μόνο Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Ενάντια στο Σύστημα: Μόνο Χρυσή Αυγή!

Όταν τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέτυχε το πρωτοφανές, ένα Εθνικιστικό Κίνημα και μάλιστα χαρακτηρισμένο ακραίο από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, να επιτύχει την είσοδό της στην Βουλή με ένα 7%, συναγερμός σήμανε σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Όταν μάλιστα προκηρύχθηκαν εκλογές για τον Ιούνιο, σήμανε πανστρατιά απ’ άκρη σ’ άκρη του πολιτικού κατεστημένου, προκειμένου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην κατορθώσει τον Ιούνιο να επιτύχει το 3%!

Μέχρι και τον Βασιλέα Κωνσταντίνο έβαλαν να κάνει δηλώσεις στο CNN, ότι ήταν σίγουρος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα μπει στη Βουλή στις εκλογές του Ιουνίου του 2013 και ότι το ποσοστό της του Μαΐου ήταν περιστασιακό! Πού ήταν τότε όλοι αυτοί οι “πατριώτες”, οι οποίοι μας εγκαλούν και μας κατηγορούν ότι διασπούμε τον… εθνικό (;) και πατριωτικό χώρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio33#ixzz5NVx250Q3

Exit mobile version