Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρα να είσαι σίγουρος ότι τίποτα και κανένας σας δεν θα ξεχαστεί!

Τσίπρα να είσαι σίγουρος ότι τίποτα και κανένας σας δεν θα ξεχαστεί!

Σε μια ακόμη φτηνή επικοινωνιακή φιέστα προχώρησε ο πρωθυπουργός της καταστροφικής συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ από το Λαύριο σε συνέχεια της “επικοινωνιακής διαχείρισης” της κρίσης μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Ο Τσίπρας που δεν ζήτησε ούτε ένα συγνώμη για την εκατόμβη νεκρών και φυσικά δεν παραιτήθηκε νομίζει ότι με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα θα ξεχάσει ο Λαός ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι ποινικά υπόλογοι.

Δήλωσε μάλιστα πως τίποτα και κανείς δεν θα ξεχαστεί! Να είναι απόλυτα σίγουρος γι΄αυτό, καθώς οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις εγκληματικές του ευθύνες στην εθνική τραγωδία, καθώς και την αλαζονεία με την οποία διαχειρίστηκε την κρίση.

Τέλος, είχε το θράσος να εξαγγείλει μια σειρά από μέτρα και παρεμβάσεις ενάντια στο χάος της άναρχης και αυθαίρετης δόμησης, λες και ξέχασε ο κόσμος ότι ήταν ο ίδιος και η κυβέρνησή του που με νόμο συνέχιζε την διαχρονική και ρουσφετολογική πολιτική όλων των κυβερνήσεων των νομιμοποιήσεων των αυθαιρέτων.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στις δηλώσεις Τσίπρα από το Λαύριο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipra-na-eisai-sigouros-oti-tipota-kai-kanenas-sas-den-tha-jechastei#ixzz5NVxMPAPB

Exit mobile version