Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Συνεχίζει το κρυφτό και την προσβολή των νεκρών η παράταξη της Δούρου

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Συνεχίζει το κρυφτό και την προσβολή των νεκρών η παράταξη της Δούρου

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον την δήλωση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, σύμφωνα με την οποία επιχείρησε ουσιαστικά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα καλύπτοντας την πολιτική του προϊσταμένη κα. Δούρου για το κρυφτό από τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Ο κ. Σχινάς είπε την μισή αλήθεια, αφού ναι μεν η παράταξη μας μεταξύ άλλων ζήτησε την αναβολή της επίμαχης συνεδρίασης λόγω εθνικού πένθους αλλά ταυτόχρονα αξιώσαμε την πραγματοποίηση της το συντομότερο δυνατόν και συγκεκριμένα στις 31/7.

Σίγουρα πάντως όχι γενικά και αόριστα «εντός του μηνός Αυγούστου» όπως είπε αφού ήδη βρισκόμαστε προ των πυλών του δεκαπενταύγουστου με τον ετήσιο προγραμματισμό των συνεδριάσεων να προβλέπει συνεδρίαση έτσι κι αλλιώς στις 30/8 !

Προφανώς λοιπόν επιχειρείται να κερδηθεί χρόνος μήπως και ξεθυμάνει η λαϊκή οργή και ενδεχομένως λειτουργήσουν αποπροσανατολιστικά οι καρατομήσεις κάποιων «αλάνθαστων» μέχρι πρότινος υπεύθυνων.

Εις ότι αφορά δε την «περίφημη διαπαραταξιακή συνεδρίαση που συγκλήθηκε δύο φορές για την άμεση ενημέρωση μας», να του υπενθυμίζουμε ότι «ξέχασε» πάλι την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» όπως άλλωστε πράττει σε ολόκληρη την διάρκεια της καταστροφικής θητείας της η «μου έτυχε η στραβή στην βάρδια μου» κ. Δούρου.

Όταν ακόμα λοιπόν και σε τέτοιες τραγικές στιγμές μπαίνει ιδεολογικό πρόσημο για συμφορές που μας αφορούν όλους οριζοντίως, τότε είναι ανώφελο να περιμένει κάποιος ουσιαστική ανάληψη ευθύνης ή έστω στοιχειώδη σεβασμό στους νεκρούς μας….

Τονίζουμε για άλλη μια φορά πως η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» δεν θα ησυχάσει εάν δεν κάτσουν στο σκαμνί ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι της συμφοράς μας.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-sunechizei-to-krufto-kai-thn-prosbolh-twn-nekr#ixzz5NWfqXQRh

Exit mobile version