Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέει το παραμύθι του Καμμένου: Έτοιμοι να επικυρώσουν την προδοσία των Πρεσπών οι ψευτομακεδόνες

Μια δημοσκόπηση, η οποία έγινε στα Σκόπια φαίνεται ότι δημιουργεί ανησυχίες στην ελληνόφωνη κυβέρνηση των Αθηνών, ιδίως μάλιστα στον Πάνο Καμμένο.

Διαφορά σχεδόν έξι μονάδων υπέρ της έγκρισης της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, καταγράφει τηλεφωνική δημοσκόπηση στα Σκόπια. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του γειτονικού ψευδοκράτους, το 41,5% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε υπέρ της συμφωνίας στο δημοψήφισμα, ενώ κατά τάσσεται το 35,1%. Στις κάλπες για το δημοψήφισμα δήλωσε ότι θα προσέλθει το 66,4% των ερωτηθέντων, ενώ το 19,8% θα απέχει. Υπέρ της συμφωνίας εμφανίζεται το 27,4% των ψευτομακεδόνων, ενώ 45,2% τάσσεται κατά. Συντριπτικά υπέρ της συμφωνίας εμφανίζεται το 88% των αλβανών των Σκοπίων.

Εάν τα ποσοστά έχουν κάτι παραπάνω από μια απλή δόση αληθείας, τότε ο Καμμένος έχει έναν ακόμη λόγο να ανησυχεί, καθώς είχε… προβλέψει ότι η (κατάπτυστη) συμφωνία των Πρεσπών δεν θα χρειαστεί να περάσει για επικύρωση από την Ελληνική Βουλή, αφού νωρίτερα θα έχει απορριφθεί από τους σκοπιανούς.

Εάν το «Ναι» κερδίσει στο δημοψήφισμα των Σκοπίων, ο Καμμένος θα είναι στριμωγμένος για τα καλά στην γωνία, καθώς όχι μόνο θα έχει διαψευστεί για πολλοστή φορά στην πρόβλεψή του, αλλά όλοι θα αναρωτιούνται για το αν θα είναι ικανός να κάνει μια ακόμη κωλοτούμπα στην «δέσμευσή» του ότι «θα ρίξει την κυβέρνηση», όταν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στην Ελληνική Βουλή.

Φανερά αγχωμένος από το γεγονός ότι οι ψευτομακεδόνες ξεκίνησαν τα πανηγύρια για την προδοσία βγήκε σήμερα στον φιλόξενο Real Fm ο “μακεδονομάχος” Καμμένος να πουλήσει τα ίδια παραμύθια:

Όποτε έρθει η συμφωνία στη Βουλή, εάν περάσουν όλες οι διαδικασίες από τη μεριά των Σκοπίων, οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση. Εμείς το έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα, δεν μπορώ να συναινέσω σε οποιαδήποτε λύση που θα παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να πάρει τον λόγο ο ελληνικός λαός. Θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση. Θα πάμε σε εκλογές. Αυτό είναι δέσμευση μου. Εάν φέρουν αυτή τη συμφωνία στη Βουλή εγώ θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση. Το έχω πει και στον Πρωθυπουργό, το έχω πει και δημόσια, το έχω πει και στη Βουλή“.

Τώρα Πάνο θα είναι αργά, καθώς η προδοσία έχει ήδη συντελεστεί. Η Μακεδονία είναι μία και μόνο Ελληνική και η προδοσία των πολιτικάντηδων δεν θα ξεχαστεί!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-dhmosieush-sta-skopia-kai-h-agwnia-tou-kammenou#ixzz5NaPunvZu

Exit mobile version