Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χυδαία δήλωση Κουβέλη: «Μαύρισε η ζωή των ανθρώπων, αλλά βγαίνουμε από τα Μνημόνια»!

Το ρεσιτάλ χυδαιότητας και ασέβειας προς τους 92 μέχρι στιγμής νεκρούς των φονικών πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου από τους συριζαίους συνεχίζεται. Μετά τον Πολάκη, την Δούρου και τον Σιμορέλη, ήρθε η σειρά του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ερωτώμενος για τις καταστροφικές πυρκαγιές είπε ότι «Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ζωή των ανθρώπων με αυτό που συνέβη στο Μάτι, και χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση, αλλά στις 21 Αυγούστου η Χώρα βγαίνει από 8 έτη Μνημόνια»!

Γνωρίζαμε ότι ο Κουβέλης είναι μηδενικό νούμερο ως προς την πολιτική του συνέπεια. Η συγκεκριμένη δήλωσή του, όμως, δείχνει ότι είναι «λίγος» και ως άνθρωπος. Με μια λίαν επιεικώς άστοχη δήλωση, για να μην πούμε χυδαία, ο Κουβέλης παίζει με τον πόνο, την θλίψη, την αγανάκτηση και την οργή των Ελλήνων (και) για την τραγωδία στο Μάτι, λέγοντάς μας… παρηγορητικά ότι… «βγαίνουμε από τα Μνημόνια»!

Μια ακόμη πρόστυχη εκδήλωση του «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς», που δεν διστάζει να πατήσει -κυριολεκτικά- επί πτωμάτων προκειμένου να προωθήσει την δική της ψευδή αφήγηση στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των στενών συντηρητικών συμφερόντων της κυβέρνησης και της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-chudaia-dhlwsh-surizaiou.-koubelhs-maurise-h-zwh-twn-anthrwpwn-apo-thn#ixzz5NbnhtJAm

Exit mobile version