Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άθλια δήλωση και από την συριζαία Αυλωνίτου: «Υπάρχει κόσμος που κάηκε στην θάλασσα, επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί!»

Η κλασική ρήση «Η σιωπή είναι χρυσός» φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου γνωστή στους κάθε λογής συριζαίους, οι οποίοι στην περίπτωση των καταστροφικών πυρκαγιών στο Μάτι που στοίχισε την ζωή σε 91 (μέχρι στιγμής) ανθρώπους φροντίζουν να εκτίθενται ανεπανόρθωτα.

Ανάμεσά τους και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία, όπως το συνηθίζει συχνά-πυκνά, φρόντισε να προκαλέσει και πάλι με τα λεγόμενά της. «Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρατε ότι υπάρχει κόσμος, ο οποίος κάηκε μέσα στην θάλασσα, γιατί νόμιζε ότι με το που θα μπει στο νερό θα είναι όλα εντάξει, αντί να προχωρήσει;»!

Κι όμως, άτομα με τέτοιον δείκτη νοημοσύνης, τέτοια αντίληψη των γεγονότων και τέτοιο ήθος κυβερνούν την Χώρα, δείχνοντας το πολύ χαμηλό επίπεδό τους. Πάνω στις στάχτες των νεκρών, η χυδαιότητα και η ασέβεια προς τους νεκρούς από την «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση ξεχειλίζει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/athlia-dhlwsh-kai-apo-thn-surizaia-aulwnitou-uparchei-kosmos-pou-kahke-sthn#ixzz5NcasGNQv

Exit mobile version