Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμφωνία Γερμανίας – Ισπανίας για την επαναπροώθηση των «προσφύγων»: Πλησιάζει η σειρά της Ελλάδας!

Μια εικόνα από το εγγύς μέλλον της Ελλάδας φαίνεται να δείχνει η συμφωνία της Γερμανίας με την Ισπανία για την επαναπροώθηση των «προσφύγων». Στο εξής, όσοι «πρόσφυγες» καταφθάνουν στα γερμανικά σύνορα και έχουν καταγραφεί ήδη στην Ισπανία -γεγονός που ως πρώτη χώρα υποδοχής την καθιστά υπεύθυνη για την εξέταση αιτήματος χορήγησης ασύλου- θα επαναπροωθούνται στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου εντός του χρονικού διαστήματος των 48 ωρών.

Αυτά προβλέπει η συμφωνία που υπεγράφη την Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου εσωτερικών. Η εκπρόσωπος επισήμανε ότι η Μαδρίτη δεν ζήτησε ανταλλάγματα για να συναινέσει στην υπογραφή της συμφωνίας. Η ίδια υπογράμμισε ότι οι αντίστοιχες συμφωνίες με Ελλάδα και Ιταλία δεν έχουν ολοκληρωθεί, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι με την Ελληνική κυβέρνηση οι συνομιλίες δεν προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες λόγω των πυρκαγιών.

Εδώ, λοιπόν, έρχεται η εικόνα από το εγγύς μέλλον που αφορά άμεσα στην Ελλάδα. Είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισπανίας και θα επιστρέφονται και σ’ αυτήν οι «πρόσφυγες» που δεν λαμβάνουν άσυλο στην Γερμανία.

Όσο για τα πιθανά «ανταλλάγματα» που θα ζητήσει η ελληνόφωνη κυβέρνηση, αυτά σίγουρα θα εξαντλούνται σε περαιτέρω «κονδύλια», έτσι ώστε με κάποια παραπάνω χρήματα (μέσω των οποίων θα σιτίζονται και διάφορες ΜΚΟ) η Ελλάδα να μετατραπεί σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με τελικό σκοπό την μετατροπή της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumfwnia-germania-ispanias-gia-thn-epanaprowthhsh-twn-prosfugwn.-erchetai-h#ixzz5NhduLHkp

Exit mobile version