Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

23χρονη Παλαιστίνια έγκυος νεκρή ύστερα από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στην Λωρίδα της Γάζας

23χρονη Παλαιστίνια έγκυος νεκρή ύστερα από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στην Λωρίδα της Γάζας

Το ρατσιστικό κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ φρόντισε να δείξει το αληθινό του πρόσωπο σε δύο ακόμη περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση, ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, στην κοινότητα Ντάιρ αλ Μπάλα, έπληξε το σπίτι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν μια γυναίκα 23 ετών, εννέα μηνών έγκυος (ελάχιστα πριν γεννήσει, δηλαδή) και η μικρή της κόρη, 18 μηνών, ενώ ο πατέρας τραυματίστηκε.

Άλλοι οκτώ άμαχοι τραυματίστηκαν στις ισραηλινές επιδρομές στην Λωρίδα της Γάζας. Εκφράζοντας την σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης, οι ισραηλινοί επέλεξαν να «απαντήσουν» σε επίθεση της Χαμάς με ρουκέτες (σχεδόν όλες σε ακατοίκητες περιοχές) με το να επιτεθούν σε αμάχους, δολοφονώντας τρεις (μαζί με το αγέννητο μωρό) απ’ αυτούς.

Στην δεύτερη περίπτωση, ο ισραηλινός υπουργός αρμόδιος για τις υπηρεσίες πληροφοριών, Ίσραελ Κατζ, εξέφρασε την χαρά του(!) για την δολοφονία ενός Σύρου επιστήμονα ειδικού στους εξοπλισμούς, αρνούμενος όμως να σχολιάσει οτιδήποτε για τυχόν(…) εμπλοκή του Ισραήλ στην δολοφονία του. Ο Στρατηγός Αζίζ Ασμπάρ, διευθυντής ενός κέντρου επιστημονικών ερευνών που συνδέεται με το συριακό καθεστώς, σκοτώθηκε, μαζί με τον οδηγό του, σε επίθεση με εκρηκτικά εναντίον του αυτοκινήτου του το περασμένο Σάββατο. Ο Ασμπάρ διηύθυνε μια μονάδα του Κέντρου επιστημονικών ερευνών και μελετών της Συρίας στην επαρχία Χάμα, που είχε τεθεί στο στόχαστρο ισραηλινών επιδρομών, τόσο τον περασμένο μήνα όσο και τον Σεπτέμβριο του 2017.

«Χαίρομαι που δεν είναι πλέον ανάμεσά μας»(!) ήταν τα ακριβή λόγια του ισραηλινού υπουργού, δείχνοντας έτσι το πώς αντιλαμβάνεται τα γεγονότα το Ισραήλ. Ένα κράτος ρατσιστικό, ένα κράτος τρομοκράτης, ένα κράτος που δεν διστάζει να δολοφονεί ακόμη και γυναικόπαιδα, προκειμένου να εδραιώσει την ύπαρξή του στην υπόδουλη γη των Παλαιστινίων και να εξυπηρετήσει τα γεωπολιτικά σχέδιά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-andragathies-tou-israhl.-dolofonia-egkuou-9-mhnwn-kai-ekfrash-charas-a#ixzz5Ni3tSjAr

Exit mobile version