Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

93 οι νεκροί σήμερα σύμφωνα με την Γ.Γ.Π.Π. και ανάμεσά τους 11 παιδιά. Αυτά είναι τα κατορθώματα των συριζαίων που δεν ντρέπονται και δεν μετανοούν. Έλεγαν δεξιά και αριστερά ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών, αλλά σήμερα οι ανακριτικές υπηρεσίες της Πυροσβεστικής αποκάλυψαν ότι η φωτιά άρχισε από έναν ανεύθυνο αγρότη που αποφάσισε να κάψει τα ξερόχορτα στο χωράφι του. Οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν, μπορούμε όμως να μιλήσουμε εμείς. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Να μην ξεχαστεί αυτή η συμφορά και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο αυτών των ανθρώπων.

Μαρία Κ.

ΕΛΑΜ: Ακέραια ευθύνη φέρουν ΟΛΕΣ οι Κυβερνήσεις για την υποβάθμιση του Κυπριακού

Φοβούνται ότι θα ανέβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής λόγω της καταστροφής στο Μάτι. Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Η Χρυσή Αυγή δεν θα ανέβει λόγω της καταστροφής, αλλά λόγω της ανικανότητας και της λαιμαργίας τους, η οποία δεν είναι μεμονωμένη αλλά διαρκής και συνεχόμενη. Αυτό είναι και η αδυναμία τους. Η διαρκή τους πείνα για χρήμα και εξουσία χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να παρασιτούν και να καταστρέφουν. Αυτό είναι το πρόβλημά τους και γι’ αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Αν δεν αλλάξουν ή εξαφανιστούν η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει συνεχώς και στο τέλος θα τους νικήσει.

Ιωάννης Π.

«Καθημερινή»: Η οργή για την εθνική τραγωδία θα ενισχύσει την Χρυσή Αυγή!

Πανηγύρισαν και φέτος οι τούρκοι στα Κόκκινα της Κύπρου γιορτάζοντας την επέτειο του βομβαρδισμού της Τηλλυρίας κατόπιν άδειας των προδοτών που κυβερνούν την Κύπρο. Επικεφαλής των τούρκων ο Ακιντζί, που ήρθε από τα Κατεχόμενα με ελικόπτερο μαζί με τους τούρκους στρατιωτικούς διοικητές. Όλη η τουρκιά ήρθε στην Κύπρο μας για να γιορτάσει βομβαρδισμούς! Μην παραπονιούνται μετά οι ανθέλληνες που κυβερνούν, όταν τους λέμε προδότες. Δεν υπάρχουν “τουρκοκύπριοι”, υπάρχουν μόνο Έλληνες ή τούρκοι. Χρυσή Αυγή και ΕΛΑΜ για να γίνει πάλι η Ελλάδα μας μεγάλη και ισχυρή.

Μιχάλης Ι.

Μάρκος Μπότσαρης: Ο αγνός «Αετός του Σουλίου» που χαρακτηρίστηκε «Λεωνίδας της Νεότερης Ελλάδας»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-augoustou-2018#ixzz5NkdLXOIK

Exit mobile version