Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κέντρο ανομίας το “hot spot” της Μόριας: Εξαρθρώθηκε δεύτερη σπείρα «προσφύγων» που έκλεβε καταστήματα

Εξαρθρώθηκε ακόμη μία συμμορία «προσφύγων» που εξορμούσε για κλοπές στην πόλη της Μυτιλήνης από το hot spot της Μόριας  – Συνελήφθησαν έξι άτομα ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά, κοσμήματα και  ασημένια μαχαιροπίρουνα!

Η σπείρα των λαθρομεταναστών που φιλοξενείται στο hot spot της Μόριας έκλεβε ότι γυάλιζε σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος! Μάλιστα, είχαν ιδιαίτερη «αδυναμία» στα ασημικά! Οι έξι αλλοδαποί ηλικίας 20 ως 43 χρόνων έμπαιναν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά στα μαγαζιά παριστάνοντας τους πελάτες και όταν έβρισκαν την κατάλληλη ευκαιρία, άρπαζαν με τη μέθοδο της απασχόλησης χρήματα και κινητά.

Τρεις κλοπές έγιναν τις τελευταίες δυο ημέρες σε ισάριθμα καταστήματα, ενώ πριν από μία εβδομάδα έκλεψαν και άλλα δύο κινητά από ένα όχημα που βρήκαν ξεκλείδωτο. Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας, βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά, κοσμήματα ακόμη και ασημένια μαχαιροπίρουνα που είχαν καταφέρει να «βουτήξουν»!

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι αλλοδαποί έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία και τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος. Προ ημερών είχε εξαρθρωθεί άλλη μία σπείρα «προσφύγων» που διέπραξε τουλάχιστον 14 διαρρήξεις. Το κοινό όλων αυτών των συλληφθέντων είναι ότι είχαν ως ορμητήριο το hot spot της Μόριας.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το «προσφυγικό» είναι στον σωστό δρόμο και οι κάτοικοι που βρίσκονται κοντά στα hot spots απολαμβάνουν τα προνόμια από τις συνεχείς αφίξεις των «επενδυτών».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kentro-anomias-to-hot-spot-ths-morias-sthn-lesbo-ejarthrwthhke-deuterh-spei#ixzz5NmccN1wD

Exit mobile version