Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ συμμοριών αναρχικών: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα στου Γκύζη – Δύο τραυματίες!

Εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των παρακρατικών των Εξαρχείων για την διαχείριση των «προσφύγων» στις παράνομες καταλήψεις και για τα… «κρυφά κονδύλια».

Μέλη των δύο αντίπαλων συμμοριών έβγαλαν όπλα και μαχαίρια στην περιοχή του Γκύζη – Στο νοσοκομείο δύο άτομα – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες – Την υπόθεση ανέλαβε η κρατική ασφάλεια.

Ένα άγριο συμβάν μεταξύ συμμοριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Εξαρχείων σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Γκύζη. Το επεισόδιο διαδραματίστηκε αργά τα μεσάνυχτα μέσα σε διαμέρισμα, όπου έπειτα από συμπλοκή με όπλα και μαχαίρια μεταξύ των μελών των δύο αντίπαλων συμμοριών, δύο άτομα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο, ενώ ο δεύτερος είχε μαχαιρωθεί δύο φορές στο μηρό.

Ακολούθησε έφοδος της Κρατικής Ασφάλειας στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία. Την έρευνα της υπόθεσης έχει ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο έγινε με φόντο τη διαχείριση «προσφύγων» σε καταλήψεις της περιοχής των Εξαρχείων.

Μέχρι στιγμής τα «συντρόφια» δεν έχουν βγάλει καμιά ανακοίνωση για το περιστατικό και τα ΜΜΕ κρατούν σιγή ιχθύος, περιμένοντας φυσικά την επίσημη γραμμή των προστατευόμενων του πολιτικού συστήματος για να μην χαλάσουν την εικόνα τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aimathrh-sumplokh-metaju-summoriwn-anarchikwn-sta-ejarcheia-bghkan-opla-kai#ixzz5Nmd8A2kQ

Exit mobile version