Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κοτζιάς διαλύει τις Ελληνορωσικές σχέσεις, προτρέποντας τον Πούτιν να συμμαχήσει με τον Ερντογάν!

Ο Κοτζιάς διαλύει τις Ελληνορωσικές σχέσεις, προτρέποντας τον Πούτιν να συμμαχήσει με τον Ερντογάν!

Πιστοί στην αμερικανόδουλη πολιτική της η κυβέρνηση όλεθρος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να καταστρέφει τις Ελληνορωσικές σχέσεις.

Μετά τα επεισόδια με τις συκοφαντίες και την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, ο Κοτζιάς με μια απαράδεκτη ανακοίνωση στρέφεται κατά της Ομόδοξης και παραδοσιακής συμμάχου Ρωσίας, προτρέποντάς την μάλιστα να συνταχθεί με τους τούρκους!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών κατηγορεί το Κρεμλίνο ότι συντάσσεται με την Άγκυρα κατά της Ελλάδας και αναφέρει ότι η Ρωσία «δείχνει να μην αντιλαμβάνεται» πως η Ελλάδα έχει δικά της κριτήρια στη διεθνή πολιτική. Η ανακοίνωση του Νίκου Κοτζιά κάνει λόγο για «εκδικητική  και αυθαίρετη» απέλαση των Ελλήνων διπλωματών, που δεν βασίζεται σε κανένα στοιχείο, και εντάσσεται στο πλαίσιο της σταδιακής απομάκρυνσης της Ρωσίας «από θέσεις που αρμόζουν στο επίπεδο φιλίας και συνεργασίας» των δύο χωρών τα τελευταία 190 χρόνια.

Αυτή η απομάκρυνση αποδίδεται από το ΥΠΕΞ στο γεγονός ότι το Κρεμλίνο αποτελεί πλέον «σύντροφο εν όπλοις» της Τουρκίας, ενώ η ανακοίνωση αφήνει σαφείς υπαινιγμούς ότι τα δυο κράτη έχουν σχηματίσει κοινό άξονα κατά της χώρας μας.

Καταλήγει μάλιστα: «ως προς τα αυθαίρετα μέτρα που έλαβε η ηγεσία του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, η Ελλάδα θα απαντήσει με υπομονή και νηφαλιότητα».

Καμιά υπομονή και καμιά νηφαλιότητα δεν έχει η αμερικανοκίνητη συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ: Βιάζεται διαρκώς να εκπληρώνει πιστά τις επιταγές των υπερατλαντικών αφεντικών της όπως αποδείχθηκε με την προδοσία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης: Στο ναδίρ έφεραν τις Ελληνορωσικές σχέσεις οι Σύριζα – Ανέλ: Με απελάσεις Ελλήνων διπλωματών απάντησε ο Πούτιν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kotzias-erntogan-rwsia#ixzz5NmdUdiGg

Exit mobile version