Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Θήβα αιγύπτιος επιχείρησε να βιάσει γυναίκα που του έδινε δουλειά!

Ακόμα ένα περιστατικό απόπειρας βιασμού από «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη» στην Θήβα καταγράφηκε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Αυτή την φορά ένας 35χρονος Αιγύπτιος επιχείρησε να βιάσει την γυναίκα που του έδινε εργασία!

Ανθρωποκυνηγητό εξαπολύθηκε στη Θήβα μετά την καταγγελία μιας 34χρονης ιδιοκτήτριας εμπορικού καταστήματος ότι το μεσημέρι της Τρίτης προσπάθησε να τη βιάσει ένας 35χρονος Αιγύπτιος στον οποίο έδινε περιστασιακά δουλειά στο μαγαζί.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της η φερόμενη ως θύμα, την ώρα που βρίσκονταν μόνο οι δυο τους στο κατάστημα, ο δράστης της επιτέθηκε και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της.

Όπως είπε, όμως, η σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ανάγκασε τον αλλοδαπό να τραπεί σε φυγή. Η Αστυνομία ξεκίνησε άμεσα αναζητήσεις και, το βράδυ της ίδιας ημέρας, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη και τον συνέλαβαν.

Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται πως η ενσωμάτωση των «κατατρεγμένων» είναι αδύνατη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thhba-aiguptios-prospathhse-na-biasei-gunaika-pou-tou-edine-douleia#ixzz5NoPmPq9H

Exit mobile version