Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Όλα τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών (χοτ-σποτ) στην Αττική είναι εγκατεστημένα σε λαϊκές και φτωχές περιοχές (Σχιστό, Ελαιώνας, Λαύριο, Σκαραμαγκά, Ελευσίνα). Αφού όλοι οι «δημοκράτες» και «φιλάνθρωποι» πολιτικοί διαφημίζουν όλες αυτές τις δομές ως κάτι όμορφο και ανθρώπινο, γιατί δεν υπάρχει ούτε μια τέτοια δομή σε κάποια περιοχή με περισσότερο πράσινο και καλύτερο μικροκλίμα όπως στην Κηφισιά, στο Κεφαλάρι, στην Ερυθραία, στο κέντρο της Γλυφάδας ή στο Κολωνάκι. Εφόσον είναι τόσο πολιτισμένα και φιλήσυχα όλα αυτά τα άτομα που φιλοξενούνται σε αυτές τις δομές, γιατί να στερούνται οι κάτοικοι των περιοχών αυτών την επαφή μαζί τους. Η μόνη απάντηση που μπόρεσα να βρω είναι ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους Έλληνες πολίτες. Οι πολίτες Β’ κατηγορίας αναγκάζονται να βιώνουν στην γειτονιά τους όλη αυτή την παραβατικότητα, την μιζέρια και τον «πολυπολιτισμό» εισαγωγής, με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ οι προνομιούχοι είναι στο απυρόβλητο και παραδίδουν μαθήματα «ανθρωπισμού» εκ του ασφαλούς. Η Χρυσή Αυγή σαν γνήσιο λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συντάσσεται με τους μη προνομιούχους και θα δώσει οριστικές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι κάποιοι βολεμένοι σύντομα θα ξεβολευτούν!

Ι.Α., Ελευσίνα

Ο Κοτζιάς διαλύει τις Ελληνορωσικές σχέσεις, προτρέποντας τον Πούτιν να συμμαχήσει με τον Ερντογάν!

Τα συντρόφια του Τόσκα και του Σκουρλέτη έκαναν Φαρ Ουέστ στα Εξάρχεια. Λογικό αφού με τέτοιους υπουργούς ΠΡΟ.ΠΟ. οι παρακρατικοί νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Μαχαιρώματα και πυροβολισμοί ανάμεσα σε δυο συμμορίες για ναρκωτικά και λαθρομετανάστες. Η δεύτερη καλύτερη μπίζνα μετά τα ναρκωτικά είναι οι λαθρομετανάστες τελικά. Την υπόθεση την ανέλαβε η κρατική ασφάλεια. Δεν είδαμε όμως τους αστυνομικούς να μπαίνουν στα γραφεία των κομμάτων που ψηφίζουν οι δράστες με την κατηγορία της συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό προφανώς είναι αποκλειστικό προνόμιο των χρυσαυγιτών. Ας είναι, καλύτερα κυνηγημένοι από το σύστημα παρά πουλημένα τομάρια και τσιράκια της ανθελληνικής κυβέρνησης και των αλλοδαπών ΜΚΟ.

Αλέξανδρος Φ.

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ συμμοριών αναρχικών: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα στου Γκύζη – Δύο τραυματίες!

Η Γερμανία λαμβάνει τα μέτρα της ενάντια στην λαθρομετανάστευση, στρίβοντας δια του αρραβώνος. Θέλοντας να προστατευτεί από την ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών υπογράφει διακρατικές συμφωνίες επαναπροώθησης λαθρομεταναστών στις χώρες πρώτης υποδοχής. Δηλαδή στέλνει η Γερμανία μέσω της Ε.Ε. την FRONTEX για να εξασφαλίσει την ελεύθερη είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και μετά δεν δέχεται στα εδάφη της κανέναν από τους εισερχόμενους υποχρεώνοντας τις χώρες όπως η Ελλάδα να τους στεγάσουν και να τους σιτίσουν επ’ αόριστον. κοινώς να τους λουστούν. Μετά “απορούν” γιατί στην Ελλάδα υπάρχει άνοδος του Εθνικισμού. Μόνο ο Εθνικισμός σαν ιδεολογία και η Χρυσή Αυγή σαν πολιτικός φορέας μπορεί να βάλει ένα φρένο σε αυτήν την εθνοκτόνα φαρσοκωμωδία. Η Ελλάδα ένα κράτος αμιγώς Εθνικό τείνει να γίνει η μεγαλύτερη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών και αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα!

-Ιουλία

Αναζητείται ανήλικος ετών… 44

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-11-augoustou-2018#ixzz5NoYEt06Q

Exit mobile version