Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζει την υποβάθμιση των Ελληνορωσικών σχέσεων ο αμερικανόδουλος Κοτζιάς

Συνεχίζει την υποβάθμιση των Ελληνορωσικών σχέσεων ο αμερικανόδουλος Κοτζιάς

Μέχρι αύριο καλούνται να εγκαταλείψουν την Ρωσική επικράτεια οι Έλληνες διπλωμάτες που κρίθηκαν ανεπιθύμητα πρόσωπα σε μία πρώτη κίνηση αντιποίνων της ρωσικής κυβέρνησης για την κίνηση της κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου να επιχειρήσει επικοινωνιακή διαχείριση της προδοσίας της στο θέμα της Μακεδονίας μας, λέγοντας ότι όσοι διαδηλώνουν εναντίον τους, δηλαδή σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα, τα «παίρνουν από την Μόσχα».

Παράλληλα, ο Κοτζιάς αποφάσισε να ρίξει λάδι στην φωτιά επιλέγοντας να ανακαλέσει στην Ελλάδα τον Έλληνα πρέσβη, ουσιαστικά υποβαθμίζοντας τις ελληνορωσικές σχέσεις, αφήνοντας την ελληνική πρεσβεία ακέφαλη. Ειδικότερα, ο Κοτζιάς αποφάσισε την αντικατάσταση του Έλληνα πρέσβη αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο, χωρίς παράλληλα να ορίσει άμεσα αντικαταστάτη.

Είναι σαφές πως οι τσιπροκαμμένοι είναι ορκισμένοι από τους υπερατλαντικούς αφέντες τους να κλιμακώσουν την ένταση στις ελληνορωσικές σχέσεις. Επίσης σαφές το γεγονός πως η Ρωσία δεν πρόκειται να αφήσει τις προκλήσεις αναπάντητες, γεγονός που σαφέστατα θα έχει επιπτώσεις σε πολλούς τομείς. Το γεγονός πως οι εξελίξεις συνδυάζονται με ρωσοτουρκική προσέγγιση σε στρατιωτικά θέματα κάνει τις πιθανές επιπτώσεις ακόμα βαρύτερες.

Από την άλλη πλευρά, οι αμερικανοί – όπως πάντα – δεν πρόκειται να στηρίξουν την Ελλάδα στα κρίσιμα ζητήματα, πόσω μάλλον στην όποια διένεξη με την τουρκία. Τους το απαγορεύει αυτό το τετράγωνο συνεργασίας ΗΠΑ – Ισραήλ – Τουρκία – Ισλαμικό Χαλιφάτο για την κυριαρχία στην Μέση Ανατολή και την επικείμενη σύγκρουση με το Ιράν, γεγονός που άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και από την μέχρι τώρα στάση τους στα ελληνοτουρκικά θέματα.

Οι κινήσεις της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ απομονώνουν την χώρα σε διεθνές επίπεδο και κρίνονται ως εξόχως επικίνδυνες και απαράδεκτες. Μοναδικός σκοπός τους είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της κατάρρευσής τους και εμπρός σε αυτό δεν θα διστάσουν να καταστρέψουν ολόκληρη την χώρα πριν πέσουν.

Διαβάστε επίσης: Ο Κοτζιάς διαλύει τις Ελληνορωσικές σχέσεις, προτρέποντας τον Πούτιν να συμμαχήσει με τον Ερντογάν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kotzias-apofasise-na-rijei-ladi-sthn-fwtia-epilegontas-na-anakalesei-sthn-e#ixzz5Nt23jMGL

Exit mobile version