Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα ανιστόρητη πρόκληση Ερντογάν: Εισβάλαμε στην Κύπρο για να… σώσουμε τους τουρκοκύπριους!

Νέα ανιστόρητη πρόκληση Ερντογάν: Εισβάλαμε στην Κύπρο για να… σώσουμε τους τουρκοκύπριους!

Άρθρο στους New York Times έγραψε ο Ερντογάν, προκειμένου να προσπαθήσει να συνετίσει τον Τράμπ από την επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της τουρκίας.

Στο άρθρο του αυτό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι προκλήσεις εναντίον του Ελληνισμού, αφού σε μία εκ των παραγράφων, ο τούρκος πρόεδρος χαρακτηρίζει την τουρκική εισβολή ως μία επιχείρηση που έγινε για να «αποτρέψει τη σφαγή των Τούρκων από τους Ελληνοκύπριους», δικαιολογώντας έτσι τον «Αττίλα».

Παραλληλίζει δε τον «Αττίλα» με την εισβολή των τούρκων στην Συρία, σε μία κίνηση που προφανώς θέλει να υπενθυμίσει στους αμερικανούς την εξυπηρέτηση που τους έκανε η τουρκία στην περιοχή, μαζί με το Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Πέραν του γεγονότος ότι με την φράση του αυτή ο Ερντογάν δείχνει την διαχρονικότητα του… τουρκικού πολιτισμού και την συνέχεια του αίματος από τον σφαγέα Κεμάλ των πολλαπλών γενοκτονιών μέχρι τον Κεμάλ των απαγωγών, υπάρχει και το ανιστόρητο των δηλώσεων αυτών.

Οι τούρκοι… διασώστες, αξίζει να σημειωθεί, δεν πήγανε στην Κύπρο την δεκαετία του 70 για να… σώσουν τους τούρκους εποίκους, αλλά ουσιαστικά επρόκειτο για μία επιχείρηση που είχε προαναγγελθεί ήδη από το 1955.

Θυμίζουμε ότι στα Σεπτεμβριανά κεντρικό ρόλο είχε η παρακρατική οργάνωση «Η Κύπρος είναι τουρκική», ενώ το 1959 είχαν υπάρξει αναφορές των μυστικών υπηρεσιών για μεταφορά βαρέος οπλισμού προς τους «κατατρεγμένους» τούρκους εποίκους.

Ο οπλισμός αυτός, μάλιστα, δεν έμεινε ανενεργός αλλά χρησιμοποιήθηκε το 1964 στην τότε απόπειρα τουρκικής εισβολής που συνάντησε τις κάννες του Ελληνικού Στρατού, χωρίς να υπάρχουν οι «καραμανλήδες» να λένε ότι «η Κύπρος κείται μακράν».

Αυτά για να μορφώνονται και διάφοροι νεοδημοκράτες τύπου «Βούλτεψη» που μέχρι και την ημερομηνία του Αττίλα ΙΙ αλλάζουν, προκειμένου να μην ομολογήσουν την προδοσία της Νέας Δημοκρατίας.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-anistorhth-proklhsh-erntogan-eisbalame-sthn-kupro-gia-na-swsoume-tous-t#ixzz5NtZJscMI

Exit mobile version