Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν χωράνε πουθενά! Υπεράριθμοι οι λαθρομετανάστες στα “κέντρα φιλοξενίας” του Ελληνικού Στρατού

Δεν χωράνε πουθενά! Υπεράριθμοι οι λαθρομετανάστες στα “κέντρα φιλοξενίας” του Ελληνικού Στρατού

Ο Ελληνικός Στρατός αντί να υπερασπίζεται τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα και να τα διατηρεί απροσπέλαστα για τους εισβολείς, έχει καταντήσει υπηρέτης των λαθρομεταναστών κατ΄ εντολήν Καμμένου και Τσίπρα. Παρόλο όμως που έχουν βάλει τον Ελληνικό Στρατό στην υπηρεσία των λαθροεισβολέων, ώστε να διαχειριστούν την κρίση, οι λαθρομετανάστες παραμένουν υπεράριθμοι για τις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 230 άτομα- σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη οι λαθρομετανάστες που διαμένουν στις 31 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα, προχθές καταγράφηκαν 29.339 άτομα έναντι 29.109 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 31 δομών αυξήθηκε από 25.029 στα 25.179 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν στην κυριολεξία ξεχειλίσει!

Αυτό είναι προφανώς και το σχέδιο των Τσίπρα – Καμμένου. Σε επόμενο στάδιο όλοι οι λαθρομετανάστες να “ενσωματωθούν” και να ενταχθούν ως νέοι ψηφοφόροι στην Ελληνική κοινωνία.

Να σημειωθεί πως οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 16.725 μερίδες φαγητού από τις οποίες 520 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους. Ακόμη, για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων-μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Περιττό να αναφέρουμε πως την ίδια στιγμή οι Έλληνες στο ρατσιστικό κράτος που απαγορεύει ακόμα και την λέξη λαθρομετανάστης δεν έχουν το προνόμιο της δωρεάν σίτισης, στέγασης και επιδομάτων, για αυτό συνεχίζουν να εγκαταλείπουν την Χώρα μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uperarithmoi-oi-prosfuges-stis-domes-filojenias-230-nees-katagrafes-se-mia#ixzz5NxxiVq1N

Exit mobile version