Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Deutsche Welle: Επιστρέφει η “Μεγάλη Αλβανία” και εποφθαλμιά ελληνικά εδάφη!

Deutsche Welle: Επιστρέφει η “Μεγάλη Αλβανία” και εποφθαλμιά ελληνικά εδάφη!

Δημοσίευμα σχετικά με τους αλβανικούς επεκτατικούς σχεδιασμούς περιλαμβάνει η γερμανική εφημερίδα Deutsche Welle, που ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα όσα λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια.

Η εφημερίδα αναρωτιέται αν επιστρέφει το «φάντασμα» της «Μεγάλης Αλβανίας», εστιάζοντας στην αυξανόμενη προσέγγιση μεταξύ Αλβανίας και του ψευδοκράτους του Κοσόβου, που θέλουν να οδηγήσει στην προσάρτηση των πατρογονικών σερβικών εδαφών στην αλβανική επικράτεια.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι αλβανικές επιδιώξεις δεν σταματούν στο Κόσοβο, αλλά επεκτείνονται και στην Ελλάδα. Κομίζει γλαύκας εις Αθήνας, βέβαια, το δημοσίευμα, αφού αυτά είναι γνωστά από χρόνια αν και μόνο η Χρυσή Αυγή φωνάζει γι’ αυτά.

Μάλιστα ο γερμανός ειδικός περί αλβανίας που καλείται να πλαισιώσει το δημοσίευμα με τις απόψεις του, χαρακτηρίζει «θεμιτούς» τους σκοπούς της Αλβανίας και του Κοσόβου, σημειώνοντας ότι δεν δεσμεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η απάντηση αυτή του καθηγητή μας θυμίζει τις ευθύνες των γερμανών διαχρονικά για το αιματοκύλισμα των Βαλκανίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω γράφονται την ώρα που ο Κοτζιάς επιχειρεί την «επίλυση του αλβανικού», παραδίδοντας την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου βορά στους αλβανούς κατσαπλιάδες και όντας έτοιμος να αναγνωρίσει το Κόσοβο, δίνοντας βήμα για τον αλβανικό επεκτατισμό και κλείνοντας το μάτι στις τουρκικές επιδιώξεις στην Θράκη μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-megalh-albania-bazei-fwtia-sta-balkania-oi-euthunes-ths-ellhnikhs-kubernh#ixzz5NxyHT7BY

Exit mobile version