Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

94 οι νεκροί στο Μάτι και το Μαξίμου έβγαζε οδηγίες… επικοινωνιακής διαχείρισης!

94 οι νεκροί στο Μάτι και το Μαξίμου έβγαζε οδηγίες… επικοινωνιακής διαχείρισης!

Από σήμερα και επισήμως οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής έφτασαν τους 94, αφού μια γυναίκα που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση υπέκυψε στα τραύματά της.

Η συγκλονιστική τραγωδία φαίνεται άγγιζε τους πάντες εκτός από τους μπολσεβίκους του Σύριζα, οι οποίοι από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου εξέδιδαν οδηγίες για την επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής.

Σύμφωνα με έγγραφο της 1ης Αυγούστου που αποκαλύφθηκε σήμερα, οι συριζαίοι στέλνανε στους βουλευτές τους και τα στελέχη τους μηνύματα σύμφωνα με τα οποία έπρεπε να λένε ότι «η κατάσταση στο Μάτι εξομαλύνεται και το γενικότερο κλίμα βελτιώνεται» και ότι «η βασική αιτία της καταστροφής στο Μάτι είναι τα αυθαίρετα».

Παρόλο, όμως, το γεγονός ότι το Μαξίμου θεωρεί ότι «φταίνε μόνο οι προηγούμενοι» και ότι «εμείς τα κάναμε όλα καλά», προαναγγέλλουν «ότι τις επόμενες μέρες αναμένονται παραιτήσεις αρμοδίων» και τονίζουν ότι «η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό ισοδυναμεί με συγγνώμη».

Βεβαίως, μία συγγνώμη δεν αρκεί όταν υπάρχουν 94 νεκροί και ούτε ικανοποιείται το κοινό περί δικαίου αίσθημα με στημένες παραιτήσεις χωρίς παράλληλη άσκηση ποινικών διώξεων.

Αυτό, όμως, που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι ότι την ώρα που 94 άνθρωποι έχαναν μαρτυρικά την ζωή τους στο μυαλό των συριζαίων κεντρικό ρόλο είχαν οι εκλογές, για τις οποίες σημείωνε το ενημερωτικό του Μαξίμου ότι «οι εκλογές δεν έχουν χαθεί και μπορούν να κερδηθούν. Στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι».

Δεν χωρά κανένα άλλο σχόλιο εμπρός στην αναλγησία των μπολσεβίκων που δεν σταματούν την μικροπολιτική ούτε καν εμπρός σε εκατόμβες νεκρών. Μας θύμισαν λιγάκι τις κραυγές για «να μην ανέβει η ακροδεξιά» ύστερα από τα χτυπήματα των τζιχαντιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αιδώς Αργείοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/94-oi-nekroi-sto-mati-kai-to-majimou-ebgaze-odhgies-epikoinwniakhs-diacheir#ixzz5Nyd9y1yS

Exit mobile version