Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Οι συριζαίοι έχουν το θράσος και ακόμα μιλάνε. Έκαψαν ζωντανούς σχεδόν εκατό ανθρώπους, εξαφάνισαν ολόκληρο οικισμό από τον χάρτη και ακόμα μιλάνε. Οι εισαγγελείς σαν γνήσιοι δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν μόκο. Να διαγράψουν την λέξη “λαθρομετανάστες” από τα σχολικά έντυπα και τις αίθουσες διδασκαλίας ξέρουν. Μιλάνε για “δημοκρατία” μετά, που η κυβέρνηση στην πράξη ελέγχει τις άλλες δυο εξουσίες (νομοθετική και δικαστική). Την φτύνουμε αυτήν την “δημοκρατία” τους όπως έχει πει και ο Αρχηγός μας και θα την γκρεμίσουμε. Ζήτω το Έθνος!

Μ.Ρ.

Deutsche Welle: Επιστρέφει η “Μεγάλη Αλβανία” και εποφθαλμιά ελληνικά εδάφη!

Η Αθήνα έχει ερημώσει εν όψει του Δεκαπενταύγουστου και αυτό που βλέπει όποιος έχει παραμείνει είναι μόλο λαθρομετανάστες. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που τους βλέπεις όλη μέρα να μιλούν στα κινητά τους τηλέφωνα και να βολτάρουν. Κάνουν διακοπές και εμείς τους πληρώνουμε κανονικά. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση εφόσον δεν δουλεύουν και όλη μέρα είναι στους δρόμους και βγάζουν φωτογραφίες. Οι ιθαγενείς πεινούν και οι αλλοδαποί έποικοι ζουν μια χαρά. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην καλύτερη γιατί στην χειρότερη έχουμε γίνει χειρότεροι από λαθρομετανάστες μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Θοδωρής Λ.

“Λευκή, ας βαλθή όπου έπεσες, κολώνα…” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Βγήκαν μαχαίρια και πιστόλια στα Εξάρχεια μεταξύ αναρχοκομμουνιστών για τις πιάτσες των ναρκωτικών και την διαχείριση των λαθρομεταναστών. Πάνε καλά οι μπίζνες αλλά τυχαίνουν και στραβές όπως είπε και η Δούρου. Έκανε έφοδο η αστυνομία στα σπίτια των συλληφθέντων και βρήκε ναρκωτικά και εκρηκτικά. Εγκληματική οργάνωση όμως δεν είναι σαν την Χρυσή Αυγή, τυχαίο και μεμονωμένο συμβάν. Οι κάτοικοι όμως των Εξαρχείων έχουν άλλη γνώμη και όταν θα δουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα εκλογικά κέντρα των Εξαρχείων κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Νίκος, Εξάρχεια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-13-augoustou-2018#ixzz5O0MHdzSP

Exit mobile version