Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πολιτικό κατεστημένο του Μεταπολέμου και οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής

Το πολιτικό κατεστημένο του Μεταπολέμου και οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής

“Στην σύγχρονη εποχή η κοινωνικοπολιτική οργάνωση υποβαθμίσθηκε, από το επίπεδο όπου το ζωικό, υλιστικό τμήμα ήταν υποταγμένο σε υψηλότερες εξουσίες, δυνάμεις και στόχους, στο επίπεδο όπου η ανώτερη διάσταση στερείται, ή ακόμη χειρότερα, μέσω μιας αντιστροφής, καθαιρείται και υποτάσσεται σε κατώτερες λειτουργίες, οι οποίες στο απλό άτομο αντιστοιχούν μόνο στο φυσικό επίπεδο. Το αντίστοιχο αυτού στο κράτος είναι η οικονομία.”

ΙΟΥΛΙΟΣ ΕΒΟΛΑ

«Ένα έθνος παύει να έχει ψυχή, όταν δεν θέτει πάνω από το χρήμα, από ένστικτο και χωρίς καμμία αμφισβήτηση, ένα σύνολο ιδανικών που τα θεωρεί τα θεμέλια της ύπαρξης του. Ένα έθνος που βάζει πάνω απ΄ όλα το χρήμα, παύει να είναι έθνος και γίνεται το όργανο εκείνου του ξένου που κατέχει το χρήμα και στα χέρια του οποίου έχει εγκαταλείψει τη ζωή και το πεπρωμένο του».

ΜΩΡΙΣ ΜΠΑΡΝΤΕΣ

Το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρήκε την Ελλάδα από την πλευρά των νικητών, όπως και την Πολωνία…. Η Ελλάδα 73 ολόκληρα χρόνια προδίδεται και σφαγιάζεται από τους δήθεν συμμάχους της, για τους οποίους έχυσε το αίμα των παιδιών της και η Πολωνία βρέθηκε για 45 ολόκληρα χρόνια δέσμια της σοβιετικής κατοχής … Όμως η Ελλάδα είχε ακόμη χειρότερα από την Πολωνία να αντιμετωπίσει. Είχε να αντιμετωπίσει μια εξοντωτική αδελφοκτόνο διαμάχη που έστησαν και σκηνοθέτησαν οι σύμμαχοι της και από τις δύο πλευρές και όχι βέβαια ο Άξονας.

“Εν ονόματι του αντικομμουνισμού”

Αυτού του αλληλοσπαραγμού γέννημα είναι και το πολιτικό σκηνικό που υπήρχε και υπάρχει στην Ελλάδα για περισσότερο από μισό αιώνα. Εν ονόματι του αντικομμουνισμού, οι εθνικιστικές δυνάμεις της χώρας, οι όποιες εθνικιστικές δυνάμεις τέλος πάντων υπήρχαν, στρατεύθηκαν στο άρμα της κάποτε φιλελεύθερης «δεξιάς» και σήμερα κεντροδεξιάς.

Έρχεται όμως η ώρα κάποτε να ειπωθεί επιτέλους η Αλήθεια. Να ειπωθεί ότι δεν είναι δυνατόν οι εθνικιστές να χρεώνονται πολιτικά την προσφώνηση στον Αμερικανό στρατηγό Βαν Φλήτ «Στρατηγέ ιδού ο στρατός σας», που είχε πει ο πρωθυπουργός της «δεξιάς» Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Ήλθε η ώρα οι εθνικιστές να διαχωρίσουν τις θέσεις τους από το «ρουφιανιλίκι» στην πόλη και στο χωριό, που φακέλωνε όποιον δεν του άρεσε, σαν αριστερό. Με τον τρόπο αυτό το αμερικανόδουλο καθεστώς στην πραγματικότητα ώθησε προς την αριστερά ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, αντί να κηρύξει μία πολιτική μιας πραγματικής εθνικής συμφιλίωσης. Με τις διώξεις και τους αποκλεισμούς έκαναν κομμουνιστές αρκετούς Έλληνες, οι οποίοι δεν είχαν ουδεμία σχέση με την αριστερά! Η πολιτική αυτή των “ημετέρων” κατ’ ουσίαν οδήγησε και στο καθεστώς που διαμορφώθηκε μετά την μεταπολίτευση του 1974 όταν η αριστερά πλέον με τις ευλογίες της Ν.Δ. επιβλήθηκε στην δημόσια ζωή της χώρας ιδεολογικά και πολιτικά. 

Έργο της αστικής φιλελεύθερης «δεξιάς» του ψυχρού πολέμου και του κέντρου βεβαίως, που δεν είχε διαφορετική πολιτική ήταν η Τουρκική προπαγάνδα και η σημερινή κατάσταση των μουσουλμάνων της Θράκης.  Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 οι μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις με το Κεμαλικό κράτος της Τουρκίας! Η ηγεσία των μουσουλμάνων της Θράκης ήταν στο στόχαστρο του Κεμαλικού κατεστημένου της Άγκυρας, αλλά όλα αυτά άλλαξαν όταν με την προτροπή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ η πολιτική των Αθηνών οδήγησε τους μουσουλμάνους της Θράκης, από τους οποίους λίγοι ήταν οι τουρκογενείς, στις αγκαλιές της Άγκυρας.

«Η Κύπρος είναι μακριά»

Δημιούργημα της «δεξιάς» και μάλιστα του «Εθνάρχη» Καραμανλή ήταν οι συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου που ξεπούλησαν την Κύπρο. Έργο της αστικής φιλελεύθερης «δεξιάς» του ψυχρού πολέμου ήταν και το «η Κύπρος είναι μακριά», τον τραγικό εκείνο Ιούλιο του 1974. Έργο του πολιτικού κατεστημένου του μεταπολέμου ήταν η άναρχη δόμηση των μεγαλουπόλεων που δημιούργησε τα σημερινά αστικά κέντρα- τέρατα, έργο που επαξίως συνέχισαν οι «σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ.

Όχι, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι δυνατόν και δεν πρέπει να χρεωθούν πολιτικά τα εγκλήματα κατά του Έθνους όλων αυτών που συστηματικά για δεκαετίες ολόκληρες λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο και ξεπούλησαν το εθνικό συμφέρον. Και με αυτήν την οπτική και μόνο είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα πολιτικό κίνημα, νέο και δυνατό, που θα υπερασπιστεί με συνέπεια τα συμφέροντα του λαού και το μέλλον της χώρας.

Αυτό το νέο πολιτικό Κίνημα, ένα Κίνημα το οποίο δεν προέρχεται από την αστική και φιλελεύθερη κεντροδεξιά, ούτε βεβαίως από την μαρξιστική και εθνομηδενιστική αριστερά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία έχει την τόλμη να καταγγέλλει στο σύνολό του το πολιτικό κατεστημένο αριστερό και “δεξιό”, το οποίο οδήγησε την Πατρίδα μας σε μία χρεοκοπία, η οποία δεν είναι μόνον οικονομική, αλλά προπαντός ηθική και πολιτική. 

Ν. ΚΟΡ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-politiko-katesthmeno-tou-metapolemou-kai-oi-ethnikistes-ths-chrushs-augh#ixzz5O4vyCo4T

Exit mobile version