Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκανε… «την μούρη κρέας» στους τούρκους ο κομματικός Α/ΓΕΕΘΑ – Γελάνε και τα μουστάκια του σουλτάνου με τα τερτίπια των υποτακτικών του!

Έκανε… «την μούρη κρέας» στους τούρκους ο κομματικός Α/ΓΕΕΘΑ - Γελάνε και τα μουστάκια του σουλτάνου με τα τερτίπια των υποτακτικών του!

Σχεδόν έξι μήνες παραμένουν κρατούμενοι του σουλτάνου οι Έλληνες Στρατιωτικοί και όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση και το ΓΕΕΘΑ υπέμεναν την ξεφτίλα χωρίς να βγάζουν άχνα, δήθεν επιδεικνύοντας… εγκράτεια, φροντίζοντας βέβαια να βρίζουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, καταντώντας τον ρόλο των Ένοπλων Δυνάμεων σε ορντινάντσες των πολιτικάντηδων και – ακόμα χειρότερα – του χειρίστου είδους των πολιτικάντηδων.

Τώρα, σχεδόν έξι μήνες μετά, είχαμε ένα… αναπάντεχο δημοσίευμα, το οποίο ουσιαστικά είναι διαρροή προς τον Τύπο. Σύμφωνα, λοιπόν, με την διαρροή το ΓΕΕΘΑ του Αποστολάκη έστειλε… εντολή προς τα επιτελεία με την οποία «αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τα λεγόμενα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το 2018».

Μάλιστα, αυτή η εντολή δημοσιεύτηκε με τον τίτλο «Σκληρό μήνυμα του ΓΕΕΘΑ στην Άγκυρα με φόντο την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών» για να δώσει κλίμα. Τι περιλαμβάνουν, όμως, αυτά τα ΜΟΕ;

Ουσιαστικά τίποτα. Πρόκειται για αναστολή στρατιωτικών ασκήσεων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ή θρησκευτικών εορτών, καθώς και άλλα μέτρα που προφανώς είναι ασήμαντα και καθαρά συμβολικού χαρακτήρα εμπρός στην απαγωγή των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών.

Γελάνε και τα μουστάκια του «σουλτάνου» με τις αντιδράσεις των εν Ελλάδι υποτακτικών του, οι οποίες ομοιάζουν με κάποιο παιδάκι που κρατάει την ανάσα του για να αναγκάσει τους γονείς του να του κάνουν το χατίρι. Αντιδράσεις που όχι μόνο είναι παιδικές, αλλά έρχονται και με χρονοκαθυστέρηση 6 (!) μηνών απλώς και μόνο για την εξυπηρέτηση της επικοινωνιακής πολιτικής του καταρρέοντος ελικοπτεράτου υπουργού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekane-thn-mourh-kreas-stous-tourkous-o-kommatikos-a-geetha-gelane-kai-ta-mo#ixzz5O57KOQ00

Exit mobile version