Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λεονταρισμοί Κουβέλη: Δεν φοβόμαστε τις τουρκικές προκλήσεις – Ξέρουμε να κρυβόμαστε καλά…

Λεονταρισμοί Κουβέλη: Δεν φοβόμαστε τις τουρκικές προκλήσεις - Ξέρουμε να κρυβόμαστε καλά...

Δηλώσεις για γέλια και για κλάμματα έκανε ο υφιστάμενος του Καμμένου, «προοδευτικός» υπουργός Κουβέλης, σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε με την ιδιότυπη κατάληψη των ελληνικών χωρικών υδάτων από τούρκους ψαράδες, που έφτασε μέχρι και σε κατά ριπάς πυροβολισμούς.

Όπως τόνισε ο Κουβέλης αναμένεται να υπάρξουν και άλλα τέτοια περιστατικά. Πώς σχεδιάζει να τα αντιμετωπίσει ο Κουβέλης και ο προϊστάμενός του ο Καμμένος;

«Εμείς από την πλευρά μας δεν θα μπούμε σε μία κούρσα εξοπλισμών. Το επίπεδο των εξοπλισμών μας είναι καλό, είμαστε σε διαδικασία ανανέωσης του στόλου των f-16 καθώς και της αγοράς γαλλικών φρεγατών.»

Δεν θα εξοπλιστεί ο Κουβέλης, γιατί πολύ απλά στο… κρυφτό δεν χρειάζονται εξοπλισμοί, αλλά γρήγορα πόδια να αποφεύγεις τις κάμερες, γυαλιά ηλίου και περούκες να μπερδεύεις τους παπαράτσι.

Πάντως, έχει κάτι αξιοθαύμαστο ως πολιτικάντης ο Κουβέλης. Δεν του έφτασε μία φορά που τον άδειασε Τσίπρας, Καμμένος, αλλά και όλοι οι γάλλοι αξιωματούχοι για τις γαλλικές φρεγάτες. Συνεχίζει να το αναμασά λες και δεν συνέβη τίποτα.

Εμείς από την πλευρά μας θα το ξαναπούμε. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να σταματήσουν οι τούρκοι να πυροβολάνε στο ψαχνό ή να χρησιμοποιούν πρακτικές απαγωγών, όπως στην περίπτωση των Ελλήνων Στρατιωτικών, να ακούσουν μια γλώσσα που γνωρίζουν, που δεν είναι άλλη από την πολιτική των κανονιοφόρων και της ισχύος. Αυτή, δηλαδή, ακριβώς που αρνείται να ακολουθήσει ο Κουβέλης και ο Καμμένος.

Διαβάστε σχετικά: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα παρά μόνο την πολιτική των κανονιοφόρων! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/leontarismoi-koubelh-den-fobomaste-tis-tourkikes-proklhseis-jeroume-na-krub#ixzz5O58JI91p

Exit mobile version