Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές πεινασμένη, καμμένη, άνεργη και δίχως όραμα. Πόσο πιο απλά να το πούμε, για να μην πούμε πού γράφουμε τις αγορές τους. Ο μέσος Έλληνας δεν έχει τράπεζα για να τον ενδιαφέρει από πού θα δανειστούν οι μεγαλοκαρχαρίες για να βουλώσουν τις μαύρες τρύπες που αυτοί δημιούργησαν. Ο μέσος Έλληνας χρειάζεται δουλειά, δημόσια ασφάλεια, κοινωνική πρόνοια, ένα όραμα για το μέλλον και προπάντων Εθνική υπερηφάνεια. Οι αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες δεν μπορούν να μας παρέχουν αυτά γιατί νοιάζονται μόνο για τις “αγορές” των αφεντικών τους. Μόνο η Χρυσή Αυγή κατανοεί ότι οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί από τις “αγορές” και πράττει ανάλογα. Αυτός είναι και ο λόγος που ανεβαίνει και θα ανεβαίνει συνέχεια διότι οι “αγορές” δεν τρώγονται.

Κ.Ζ.

Guardian: Δεν τελειώνουν τα μνημόνια και τα αιματηρά μέτρα – Καμία κυβέρνηση στην Ευρώπη δεν θα διάλεγε τον δρόμο της λιτότητας!

Στην νέα τάξη πραγμάτων της παγκοσμιοποίησης και της πολιτικής ορθότητας απαγορεύεται να πεις τον λαθρομετανάστη “λαθρομετανάστη”, τον γύφτο “γύφτο”, τον αλβανό “αλβανό” και πάει λέγοντας. Ζούμε πλέον σε μια εικονική πραγματικότητα που ότι ενοχλεί τους παγκόσμιους άρχοντες, το σβήνουν από το διαδίκτυο και δίνουν εντολή στα τσιράκια τους να νομοθετήσουν την απαγόρευσή του. Θεωρούν ότι, ότι δεν ακούγεται παύει και να υπάρχει. Έπαρση στο έπακρο. Ξεχνούν φαίνεται ότι έτσι έκαναν κατά κάποιο τρόπο και οι τούρκοι τετρακόσια ολόκληρα χρόνια αλλά η Ελλάδα επιβίωσε και τους κατατρόπωσε. Αυτή θα είναι και η τύχη τους εδώ, θα τους κατατροπώσουμε. Ζήτω ο Αρχηγός!

Μιχάλης Λ.

Το πολιτικό κατεστημένο του Μεταπολέμου και οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής

Μήνας διακοπών και αυτό που βλέπεις γύρω σου στα νησιά είναι αλλοδαποί τουρίστες και πουθενά Έλληνες! Αν μιλήσεις με τους αλλοδαπούς επισκέπτες μένουν πάνω από δυο εβδομάδες και οι τιμές που νοικιάζουν τα δωμάτια μέσω πρακτορείων είναι κάτω από την μισή τιμή. Οι Έλληνες με το ζόρι κάνουμε πέντε ημέρες διακοπές και οι αλλοδαποί τουρίστες φτάνουν και τον μήνα. Μας έχουν καταντήσει γκαρσόνια όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου όλου. Να είσαι δίπλα στην θάλασσα και να την βλέπεις “με το κιάλι” επειδή οι πολιτικοί έκλεψαν και έφαγαν μέχρι και το μεδούλι του Έλληνα. Αυτοί οι πολιτικοί θα εισπράξουν την οργή μας στις επόμενες εκλογές και δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να τους κάτσουμε στο σκαμνί. Χρυσή Αυγή η μόνη λύση!

Ι.Κ.

Έκανε… «την μούρη κρέας» στους τούρκους ο κομματικός Α/ΓΕΕΘΑ – Γελάνε και τα μουστάκια του σουλτάνου με τα τερτίπια των υποτακτικών του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-14-augoustou-2018#ixzz5O6XWI98i

Exit mobile version