Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση με άρωμα ισλαμικής τρομοκρατίας έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο στο Λονδίνο – Φωτογραφίες

Επίθεση με άρωμα ισλαμικής τρομοκρατίας έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο στο Λονδίνο - Φωτογραφίες

Τρελή κούρσα πραγματοποίησε, πριν από λίγη ώρα, αυτοκίνητο στο Λονδίνο, τραυματίζοντας πεζούς και καταλήγοντας στις προστατευτικές μπάρες του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο έπεσε επίτηδες πάνω στους πεζούς προκειμένου να προκαλέσει θύματα. Λίγη ώρα αργότερα, που ο οδηγός κατέληξε στην περίφραξη του Κοινοβουλίου, πάνοπλοι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Παρότι η αντιρατσιστική αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις για… προφανείς λόγους (να μην ανεβαίνει η ακροδεξιά που λένε…) ουσιαστικά επιβεβαίωσε την οσμή τρομοκρατίας περιφράσσοντας τον χώρο με την σήμανση που παραπέμπει στον νόμο περί τρομοκρατίας. Επίσης από το βίντεο της σύλληψης γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι τον δράστη μόνο… βρετανό δεν μπορείς να τον πεις.

Ο δράστης

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια περίπου περιοχή, στην γέφυρα του Ουέστμινστερ, είχε εκδηλωθεί τρομοκρατική επίθεση τον Απρίλιο του 2017, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς προτού πέσει και πάλι πάνω στο κιγκλίδωμα. Ο Χαλίντ Μασούντ, όπως λεγόταν ο δράστης,  βγήκε από το όχημα, επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι έναν αστυνομικό, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά συναδέλφων του τελευταίου.

Ο εφιάλτης των τζιχαντιστών και γενικότερα της πολυπολιτισμικής τρομοκρατίας δεν λέει να τελειώσει για την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-me-arwma-islamikhs-tromokratias-ejw-apo-to-bretaniko-koinoboulio-s#ixzz5O8sCLw35

Exit mobile version