Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κομματική φιέστα για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών στήνουν Τσίπρας και Καμμένος

Κομματική φιέστα για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών στήνουν Τσίπρας και Καμμένος

Με αφορμή την λυτρωτική απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι παρέμειναν αιχμάλωτοι για 5 μήνες στις φυλακές του Ερντογάν, Τσίπρας και Καμμένος στήνουν μια επικοινωνιακή κομματική φιέστα.

Οι χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες που δεν είχαν καμία συμβολή στην αποφυλάκιση των Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη επιχειρούν να εκμεταλλευτούν ένα χαρμόσυνο γεγονός, για το οποίο πραγματικά χαίρεται ολόκληρη η Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως μέχρι χθες ο Κουβέλης ερωτώμενος για την τύχη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών δήλωνε άγνοια, αφού η συγκυβέρνηση των προδοτών τους είχε εγκαταλείψει στο έλεος του Ερντογάν.

Τώρα, λοιπόν με φτηνές κομματικές φιέστες προσπαθούν να λάβουν μερίδιο από αυτήν την χαρά και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την προδοσία της Μακεδονίας και τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Η μόνη αιτιολογία που έχουν οι κυβερνώντες για να διεκδικούν εύσημα από αυτήν την εξέλιξη είναι η πιθανότητα να έδωσαν ανταλλάγματα στον “σουλτάνο”, εκτός δηλαδή αν θέλουν να πιστέψουμε ότι η τελευταία ανθελληνική παραχώρηση με την εκλογή μουφτήδων στην Θράκη εντάσσεται σε ένα τέτοιο αλισβερίσι;

Τέλος, η μεγάλη αγάπη και ο πόνος των Τσίπρα – Καμμένου για τους φρουρούς της Πατρίδος μας είναι πράγματι υποκριτικός, γιατί αν σέβονταν τους συνοριοφύλακες δεν θα καταδέχονταν να υπηρετήσουν ο ένας στο Ναυτικό και ο άλλος στην Αεροπορία εντός Λεκανοπεδίου Αττικής.

Να μην ξεχνάμε πως οι δήθεν υπερασπιστές του Ελληνικού Στρατού δεν έχουν υπηρετήσει στα σύνορα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kommatikh-fiesta-gia-thn-apeleutherwsh-twn-2-ellhnwn-stratiwtikwn-sthnoun-t#ixzz5OBV5yZl7

Exit mobile version