Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισχρά ψεύδη Τσαβούσογλου μετά τους πυροβολισμούς των τούρκων στο Αιγαίο: «Οι Έλληνες προκαλούν ένταση στο Αιγαίο»!

Αισχρά ψεύδη Τσαβούσογλου μετά τους πυροβολισμούς των τούρκων στο Αιγαίο: «Οι Έλληνες προκαλούν ένταση στο Αιγαίο»!

Σε ιταμή πρόκληση έναντι της Ελλάδας και της αλήθειας επιδόθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος κατηγόρησε την χώρα μας ότι είναι αυτή που προκαλεί την ένταση στο Αιγαίο.

Λίγες ώρες μετά το σοβαρό επεισόδιο με τούρκους ψαράδες που πυροβόλησαν κατά Ελλήνων αλιέων στη Λέρο, ο Τούρκος ΥΠΕΞ μιλώντας στη διάσκεψη των πρεσβευτών υποστήριξε ότι η Ελλάδα κάνει περίεργα πράγματα «παρά το γεγονός ότι η Τουρκία ήταν πάντα δίπλα στην Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές της».

Οι τούρκοι προκαλούν και ψεύδονται ξεδιάντροπα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Ούτε από τους Τσιπροκαμμένους υποτακτικούς τους, ούτε από τους «ευρωπαίους εταίρους» που έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα στο πλευρό της τουρκίας.

Οι τούρκοι συστηματικά δείχνουν το λάθος της πολιτικής του αφοπλισμού και της… εγκράτειας που ακολουθούν οι πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης 44 χρόνια τώρα, για να διασκεδάσουν τους δικούς τους, προσωπικούς, φόβους ότι μπορεί να χάσουν την εξουσία και την καρέκλα.

Η μόνη πολιτική που καταλαβαίνουν οι τούρκοι είναι η πολιτική των κανονιοφόρων και γι’ αυτό μόνο μία ισχυρή Ελλάδα μπορεί να τους κάνει να σταματήσουν τις προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischra-pseudh-tsabousoglou-meta-tous-purobolismous-twn-tourkwn-sto-aigaio#ixzz5OBZnQPuE

Exit mobile version